Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagy szemétség volt tőlem? (lent)
Van egy fiú akibe már egy éve bele vagyok habarodva. Tavaly nyáron kerültem hozzá közel és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Év közben nem találkoztunk nem is beszéltünk csak néha-néha. De közben találkoztam egy másik fiúval nem első látásra szerelem volt de nagyon sokat beszélgettünk és rá 1-2 hónapra összejöttünk. Nagyon kedveltem de egyszerűen azt éreztem, hogy amikor bele nézek a szemébe nem érzem azt mint a másik fiúnál. Pedig elvileg nagyon szeretett és én is úgy érzetem, hogy szerelmes vagyok DE nem. Csak kedveltem és erre most jöttem rá (már februárban szakítottunk). Azért szakítottam vele mert tudtam, hogy érzek még valamit a másik fiú után. És arra is rájöttem, hogy azért jöttem vele össze mert csak felejteni akartam. Amúgy a másik fiúval azóta nagyon közel kerültünk egymáshoz.:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!