Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy szemétség, ahogy viselkedik. Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Az történt a minap hogy felszedtem egy ilyen igazi plázacica típusú csajt, és hát jó párszor jól megkeféltem. Hosszú távú kapcsolat nem lesz belőle, mert dacára annak hogy kivülröl gyönyörü, egy elég zűrös, felszínes és hazug teremtés sajnos. Ez a csaj a szex szüneteiben a pasijának írogatott szerelmes leveleket elöttem, ezeket el is olvastam, meg a válaszokat is. A srác külsőre ilyen "leszarom, a nőket megdugom mindet, mert király vagyok" kinézetű mümályernek tűnik, olyan zsák a foltját ezek ketten, de az üzenetei alapján elég szerelmes ebbe a lányba. Engem is vertek már át és csaltak már meg ezért személy szerint eléggé bánt az, ahogy ez a nő ezzel a fiúval bánik. A kérdésem az lenne, hogy ráírjak e a srácra, hogy tisztában legyen azzal, hogy a barátnője egy r*ibanc és ne vegye komolyan, vagy hagyjam az egészet. Ti mit tennétek a helyemben? Köszönöm a válaszokat.2013. júl. 15. 00:54
1/12 anonim válasza:
Te sem vagy különb. Jól szájba is vernélek, ha az én nőmet qrnád.
2/12 anonim válasza:
Még neked áll feljebb ??? Meg is érdemled, "boldogítsátok" egymást...-.-"
4/12 anonim válasza:
Hát lehet ha elmondod kapni fogsz és még el se fogja hinni lehet
5/12 anonim válasza:
Neked semmi önkritikád nincs? Te mitől vagy jobb a csajnál? Semmivel,sőt.
6/12 anonim válasza:
miért neki nincs senkije csak jobb egy mocskos ku*rvától :D nincs abban semmi. Mindig az hibázik aki megcsalja a másikat nem az, akivel.
7/12 anonim válasza:
persze, lelketlen dög, nem érdemli meg egy normális srác szerelmét
8/12 anonim válasza:
keféld amíg rá nem unsz aztán dobd ki a francba, mással ne foglalkozz
9/12 A kérdező kommentje:
1-5 válaszolók. Elöszöris én független vagyok nem csaltam meg senkit és nem hinném hogy sok férfi nemet tudna mondani egy felkinállkozó csinos nőnek.
Másodszor mért én lennék a hibás ha ő r*ibanc, mért engem kéne szájbavágni (amugy nem vagyok az a szájbavágható kaliber) inkkább a nő érdemelné meg h a pasija elverje. amugy ha én nem dugom meg, megteszi más és megteszi, mert mesélt a hölgyike a viselt dolgairol. Nekem a csaj nem kell mert egy cafka, csak szegény srácot sajnálom valahol. Köszönöm a válaszokat.
2013. júl. 15. 12:25
10/12 A kérdező kommentje:
El fogja hinni a srác. lefotoztam. :)
2013. júl. 15. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!