Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is oda szoktatok ülni csókolódzó párokhoz és nézitek közelről elmélyülten, ahogy csókolóznak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 17:51
4/9 anonim válasza:
nem,van saját életem,inkább csinálom mint nézem,inkább te is keress magadnak valakit
5/9 anonim válasza:
Hát kérdező.
Én talán a világ egyik a mások véleményével legkevésbé törődő ember vagyok.És azt teszem, ami jól esik.
De nem esik jól másokat lesni.
Nem is értem, mi lenne ebben jó.
Én akarok jól ellenni egy csajjal, nem az érdekel más hogy van el valakivel.
7/9 anonim válasza:
Nem, de csúnyán el is zavarnám, ha hozzám ülne oda valaki.
8/9 anonim válasza:
Én utálom ha a közelemben enyelegnek, inkább elkerülöm őket...
9/9 anonim válasza:
Nem, mert ez ku..a nagy BUNKÓSÁG! Remélem érthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!