Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagy szemétség vele szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szemétség vele szemben megtenni?

Figyelt kérdés

Tegnap szakítottunk barátnőmmel. Viszonyt holnap hívnak strandra, egy kis csaj is ott esz (ő hívott el), régóta próbálkozik nálam, és gondolom most hogy ez a fülébe jutott, próbálja kihasználni az alkalmat. Jól néz ki, két hatalmas mell, vékony csípő, formás feszes popó, amit el tudsz képzelni, ápolt.

Az érdekelne, hogy nagy szemétség lenne a volt barátnőmmel szemben?

[A félreértések elkerülése érdekében, ha hülyeséget írsz, lepontozom]

2013. jún. 17. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Jól kib.sztál velem, hogy lepontozol:DD

Szakítottatok így megteheted. Menj nyugodtan.

2013. jún. 17. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szubjektív, hogy kinek mi a hülyeség, így nem túl etikus a kijelentésed. No mindegy.

Válaszolok, nehogy piros kezet kapjak :)

Szerintem édesmindegy mit csinálsz. Már nem vagytok együtt, nincs közötök egymáshoz. Azt dugsz meg, akit akarsz.

24N

2013. jún. 17. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szakítottatok már, tehát nem megcsalás vagy ilyesmi.

Viszont érzelmileg nagyon sz*r lehet a volt barátnődnek, hogy ő még szenved, sír, te meg vígan elvagy egy ilyen lánnyal. :/

17/L

2013. jún. 17. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan nyomulhatsz a csajra. a volt barátnődet meg szard le. Lehet ha fordítva lenne ez ő is megtenné. Nálam pl ez fordítva volt:D szar érzés volt egy ideig, de ez van. This is life:D

22/F

2013. jún. 17. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a hülyeséget, hanem az őszinte válaszokat szokták lepontozni!

Igazából le sem írtad a kérdést! Elmenni lenni nagy szemétség vagy azonnal meg is dugni a csajt?

De teljesen mindegy. Szakítottatok.

Sőt, még jót is teszel az exeddel. A feleségemmel szakítottam ok nélkül. Úgy gondoltam így korrekt, mert bár nem volt senkim, egy idő után biztosan megcsaltam volna, hiszen már alig tudtam elviselni. Utólag esett le, hogy sokkal könnyebben túl tudta volna tenni magát a szakításon, ha egy másik nőt okolhatott volna és utálhatott volna, mert megcsaltam.

2013. jún. 18. 00:32
 6/6 anonim ***** válasza:
miért, a csajod ápolatlan? amúgy meg ha szereted még akkor felesleges menned. szerezd vissza. nem véletlen gondolkozol azon h szemétség lenne-e vagy sem.. mi volt? elmentél?
2013. jún. 30. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!