Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért szemétség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért szemétség, ha két emberrel is járok egyszerre? (Ők is tudnak róla! )

Figyelt kérdés

Egyikőjüknek se hazudtam semmiben, nem hitegetem őket, elmondtam nyíltan, hogy ez van, és ennél ne is várjanak többet, mégis folyton azt kapom mindenkitől, hogy ez milyen szemétség.

De most tényleg, miért az?

Értem amúgy, hogyha hitegetném őket, akkor az lenne, na de így?

2013. aug. 2. 17:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Így nem szemétség, csak a két szerencsétlen azt hitte, hogy majd mellettük megváltozol. Ha végig nyílt lapokkal játszottál, akkor egyáltalán nem szemétség.
2013. aug. 2. 17:53
 2/17 anonim ***** válasza:

akkor is választani kéne egyet

lehet hogy nem hitegeted őket, de attól még nem lehet nekik túl jó, hogy van egy másik barátod is

2013. aug. 2. 17:53
 3/17 A kérdező kommentje:

Tudom, biztos rossz lehet, de bármikor leléphetnek, ha akarnak.

Ők azt mondták, hogy így is inkább velem vannak, minthogy semennyire se lehessenek, én viszont egyikőjüket se érezném tökéletes barátnak önmagában sajnos. Viszont mindkettőjükben van nagyon sok olyan dolog, ami eléggé egyedi szerintem, és korábban más férfiaknál nem tapasztaltam ilyet, így nem is szeretnék elszakadni tőlük.

2013. aug. 2. 17:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyiküket se zavarja, akkor nem szemétség. Lehet, nekik se te vagy az egyetlen...
2013. aug. 2. 17:57
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
És dugol mindkettővel?
2013. aug. 2. 17:57
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha nektek így jó...

Plusz senkinek semmi köze hozzá!

2013. aug. 2. 18:02
 7/17 Beviz Elek ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. aug. 2. 18:03
 8/17 A kérdező kommentje:
22
2013. aug. 2. 18:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem kívánok erről véleményt nyilvánítani, de neked fordított esetben, hogy esne, hogy nem te vagy az egyetlen barátnője a férfinak?

Egyébként abból amiket leírtál neked nem rájuk van szükséged, hanem egy olyan férfira aki mindkét jelenlegi pasid személyiségét (stb..) magában hordozza.

2013. aug. 2. 18:09
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen, valóban olyanra lenne szükségem, akiben megvan mindaz, mint kettőjükben, de olyat nem ismerek.

Sőt, olyat se, akik olyanok lennének mint közülük külön-külön bárki.

... igen, nagy igényeim vannak.

2013. aug. 2. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!