Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért szemétség, ha két emberrel is járok egyszerre? (Ők is tudnak róla! )
Figyelt kérdés
Egyikőjüknek se hazudtam semmiben, nem hitegetem őket, elmondtam nyíltan, hogy ez van, és ennél ne is várjanak többet, mégis folyton azt kapom mindenkitől, hogy ez milyen szemétség.
De most tényleg, miért az?
Értem amúgy, hogyha hitegetném őket, akkor az lenne, na de így?
2013. aug. 2. 17:52
11/17 anonim válasza:
Hát, én is valahogy így vagyok... aki szerint szemétség, az irigykedik :) De valóban olyan kellene, aki egyben hordozza az összes tulajdonságot, de olyat meg nehéz találni, és addig is kell valaki... én teljesen megértem, és hasonló cipőben járok, szintén nyílt lapokkal játszva. Nem verek át senkit, a pasiknak is jó így... volt, akinek nem felelt meg, ő kizárólagosságot akart, vele nem is kezdtem semmibe. :)
12/17 Beviz Elek válasza:
És most egymás után vagy 3asban nyomjátok?
13/17 anonim válasza:
pénzügyi, vagy méreti igényeid vannak? :-P
14/17 A kérdező kommentje:
egyik se... :) Sokkal egyszerűbb lenne, ha ezek lennének az igényeim, hidd el. :)
2013. aug. 2. 18:32
15/17 anonim válasza:
csak nem?
kimondottan értelmes, intelligens emberek, veled azonos érdeklődési körrel, akikkel jó programokat tudsz/tudtok csinálni? :-D
16/17 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismerlek, nem tudom, hogy ezt most ironikusan érted-e, de egyébként igen, ilyenek. Mindkettőjük olyan személyiség, hogy akár napokon át, ha semmi mást nem csinálunk csak beszélgetünk, még úgyis csak elszállnak az órák és nagyon jól érezzük magunkat. Soha nem unatkozom velük, hasonló humor, érdeklődés, mentalitás, aktivitás...
2013. aug. 2. 19:01
17/17 anonim válasza:
nem cinikusan kérdeztem. pontosan tudom mire gondolsz. néha beszélgetni jobb, mint szexelni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!