Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hullaszállítónak akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hullaszállítónak akar jelentkezni. Most mit csináljak? Én biztos nem fogom elfogadni azt a pénzt amit kapni fog.

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:12
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%
Ez az ember nem érdemelt meg téged... egy sokkal jobbat érdemelne.
2013. szept. 15. 22:38
 32/40 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen helyen dolgozom, pár dolgot pontosítanék:

Szerencsére még létezik olyan munkahely, ahol a fizetést közvetlenül a munkáltatótól kapjuk, nincs szükség a bankra. A temetkezési szolgáltatók magáncégek, tehát többnyire itt is így működik.

A temetkezési szolgáltató emberei /hullaszállítók, bár ezt a kifejezést nem használjuk/, öltöztetnek halottat, mosdatnak és borotválnak, gumikesztyűben hozzáérnek... Gyomor az kell hozzá, és stabil lélek. A vonat-gázolt emberi maradványokat zsákba szedegetni, vagy a lakásban talált több napos-hetes hullát elszállítani, agyon ázott vízi hullát emelgetni gusztustalan. Mert emelgetni kell minden hullát, nem másznak be maguktól a koporsóba. A lelki része is megterhelő, ha kiskorú elhunyt van például, azt fel kell dolgozni lelkileg.

Megértem, hogy a kérdező viszolyog ezektől, de a párját kellene félteni, alaposan átbeszélni ezeket vele, hogy képes lenne -e rá. A pénztől viszont nem értem a viszolygást, hiszen valakinek ezt csinálni kell! A család végtisztességében segítséget nyújtani hasznos és szép dolog, az ebből származó pénzzel mi baja lehet bárkinek?

2013. szept. 16. 09:54
 33/40 anonim ***** válasza:
90%
De miért gondolot te azt, hogy neked akarja adni a pénzt, amit a munkájáért kap?
2013. szept. 16. 10:01
 34/40 anonim ***** válasza:
Akkor gyere össze egy kokszos brókerrel.
2013. szept. 16. 11:10
 35/40 anonim ***** válasza:

"Mert emelgetni kell minden hullát, nem másznak be maguktól a koporsóba."

Csak nekem jutott eszembe erről egy hosszú fekete hajú ázsiai kislány hörögve? :DDDD

2013. szept. 16. 13:35
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
Téged is majd egy ilyen undorító hullaszállító fog megmosdatni, felöltöztetni... Pfuj!
2013. szept. 20. 11:26
 37/40 Nathaniel Richards válasza:
100%

Azoknak, akik szerint ez ugyanolyan munka, mint a többi:

Mostohafater rendőr volt, és egyszer egy pottyantós vécébe esett hullát kellett kihalászniuk, ami másfél hete ott rohadt a szarban, ráadásul a derekától kettévált a rohadás miatt, és hemzsegtek benne a kukacok. Ehhez az egészhez még egy kettős árnyalatú bűz is társult. Nyilván a pékségben sincs ez másképp, szagok, szagok, munka, munka.

Egy spanom hullaszállító volt, és amikor három hete rohadó hullához mentek ki egy víkendházba, a muksó minden testrésze, minden érintésre szétmállott, kivéve a csontjait. Nos, ezt a rohadó masszát valahogy formába kellett rakniuk, és előkészíteniük a temetésre. A cukrászat szakasztott ugyanez, ott is trancsíroz az ember, mindenféle krémekben. Ráadásul előfordult velük, hogy egy hulla teljesen lefagyasztva került az öltöztetésre, és mondjuk véletlenül letört a karja, meg ilyesmi.

Úgyhogy igazat adok, ez is ugyanolyan munka, mint a többi.

Személyiség, lelki adottság és gyomor kérdése, hogy valaki szereti, vagy nem szereti ezt a melót. Nem hétköznapi munka, ezt majdnem mindenki elmondhatja, aki dolgozott benne. De mivel ezt is meg kell valakinek csinálnia, mint minden mást, ezért tisztelet azoknak, akik hajlandóak rá.

A pénznek pedig nincs szaga - jobb esetben.

2013. szept. 21. 13:17
 38/40 anonim válasza:
Kedves hozzá szólók én erről annyit írnák tegye össze a két kezét aki a mai helyzetben dolgozhat és pénzt tud letenni a családi asztalra. Ennek az asszonykának pedig üzenem ha neked nem kell a pénz amit keres mond neki valami jótékony célra fordítsa mert sokan vannak akik örülnének egy kis töredéknek is.
2013. szept. 22. 09:58
 39/40 anonim válasza:
10/38 a hullaszállitó nem öltözteti, sminkeli, mosdatja a hullákat.Mama meghal, felhivod a hullaszállitó céget, kijönnek, beteszik a fekete zsákba, egy fém koporsóba, be az autóba, hullaház, ott kirakják.Plusz a balesetek... Kérdező mi ebben az undoritó? Az én férjem mentős, simán engedném hullaszállitó céghez menni dolgozni....
2013. szept. 22. 20:56
 40/40 anonim ***** válasza:
Te normális vagy??????? Állítólag a PÁROD. Bár nem tudom, ha mondjuk anyukád vagy apőukád vagy te meghalsz és nem lesz hullaszállító, mert az olyan undorító, akkor mi lesz? hol akarsz szétrohadni? ha meg nem fogadod el a pénzt....ő jól jár, több marad neki, az lesz undorító, ha szétcsapva jön haza abból a pénzből a kocsmából....
2013. szept. 22. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!