Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hullaszállítónak akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hullaszállítónak akar jelentkezni. Most mit csináljak? Én biztos nem fogom elfogadni azt a pénzt amit kapni fog.

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
16%
Te amúgy csávó vagy? Mert nő ilyet szerintem még soha nem mondott mióta tudnak beszélni, hogy nem fogadnak el pénzt...
2013. szept. 15. 19:52
 22/40 anonim ***** válasza:
90%
Örülj hogy dolgozni akar nem otthon verni a ...
2013. szept. 15. 20:08
 23/40 anonim ***** válasza:
20%

Hát kövezzetek meg, de én egyszerűen irtóznék attól, hogy engem simogasson azzal a kézzel, amivel a halottakat öltözteti, borotválja.

Tudom, hogy orvosok így, meg más foglalkozások úgy, de nekem a halottak egyszerűen nem..

2013. szept. 15. 20:19
 24/40 anonim ***** válasza:
95%
Én öltöztettem, mosdattam, borotváltam halottakat. Nincs benne semmi undorító, pláne kesztyűben és kézmosás+ fertőtlenítés utána. A kőműves nem használ kesztyűt.
2013. szept. 15. 20:35
 25/40 anonim ***** válasza:
96%

23-mas, ezek szerint vannak ilyenek, mint a kérdező, vagy te, akiknek ennyire tabu a halottakkal való foglalkozás, de szerintem szerencsére a többség nem ilyen.

De lehet megszokás kérdése is.

Engem olyan anya nevelt, aki halottkém is egyebek között, soha eszembe nem jutott volna amikor megsimogatott vagy főzött nekem, hogy "jujj, ezzel a kezével tegnap halottat fogott", pedig elég hamar tudtam róla. Sőt, az akasztottak kötelét is mindig megfogta (a babona szerint szerencsét hoz, hülyeség, nyilván, de nem tartom visszataszítónak).

Nem tartom gusztustalannak a halottakkal való munkát, de ha annak is tartanám, attól a dolgozókat még nem. Ha ilyen munkám lenne, én biztos baromi rosszul érezném magam, ha emiatt undorodnának tőlem.

2013. szept. 15. 20:37
 26/40 anonim ***** válasza:
98%

Idősek otthonában dolgozom,pelenkázom az időseket,és sz..t mosok.Akkor most mi van?

Ja,és ha meghal az egyik idős, mi mosdatjuk,öltöztetjük.természetesen gumikesztyűben.

Most a férjemnek is idegenkednie kellene?Ezzel keresem a kenyerem, tartom el a családom.

A tisztességes, becsületes munkát sosem kell szégyellni.Én nyugodtan alszom.

Elég fura a hozzáállásod.

2013. szept. 15. 20:46
 27/40 anonim ***** válasza:
64%
Ó igen, mert a világ tele van felakasztott emberekkel...
2013. szept. 15. 21:04
 28/40 anonim ***** válasza:
77%
Hullaszállító nem mosdat, meg öltöztet. Ők csak elszállítják A-ból B-be a halottakat.
2013. szept. 15. 21:08
 29/40 anonim ***** válasza:
95%

Azt mondtad hullaszállítónak megy...Nem temetkezési vállalkozónak.Ö valószínüleg a koporsót fogja szállítani.Az is elöfordulhat,hogy a munkakörében benne lesz,hogy a koporsóba betenni,öeárni vinni....

Csak meg kell szoknod és kezelni a dolgot.

A nögyógyász feleségének jobb???

Egy boncolónak sem jobb .Söt.....

2013. szept. 15. 21:21
 30/40 Nádszálkisasszony ***** válasza:
100%
Nem neked kell csinálni, hanem neki! Örülj, hogy ő nem idegenkedik ettől! Ez is egy tisztességes munka, a mai világban mindent meg kell becsülni. Ha a válaszok nem térítettek volna jobb befolyásra, akkor tényleg tudom javasolni, hogy ne fogadd el az ebből bejövő pénzt..
2013. szept. 15. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!