Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hullaszállítónak akar jelentkezni. Most mit csináljak? Én biztos nem fogom elfogadni azt a pénzt amit kapni fog.
Hát kövezzetek meg, de én egyszerűen irtóznék attól, hogy engem simogasson azzal a kézzel, amivel a halottakat öltözteti, borotválja.
Tudom, hogy orvosok így, meg más foglalkozások úgy, de nekem a halottak egyszerűen nem..
23-mas, ezek szerint vannak ilyenek, mint a kérdező, vagy te, akiknek ennyire tabu a halottakkal való foglalkozás, de szerintem szerencsére a többség nem ilyen.
De lehet megszokás kérdése is.
Engem olyan anya nevelt, aki halottkém is egyebek között, soha eszembe nem jutott volna amikor megsimogatott vagy főzött nekem, hogy "jujj, ezzel a kezével tegnap halottat fogott", pedig elég hamar tudtam róla. Sőt, az akasztottak kötelét is mindig megfogta (a babona szerint szerencsét hoz, hülyeség, nyilván, de nem tartom visszataszítónak).
Nem tartom gusztustalannak a halottakkal való munkát, de ha annak is tartanám, attól a dolgozókat még nem. Ha ilyen munkám lenne, én biztos baromi rosszul érezném magam, ha emiatt undorodnának tőlem.
Idősek otthonában dolgozom,pelenkázom az időseket,és sz..t mosok.Akkor most mi van?
Ja,és ha meghal az egyik idős, mi mosdatjuk,öltöztetjük.természetesen gumikesztyűben.
Most a férjemnek is idegenkednie kellene?Ezzel keresem a kenyerem, tartom el a családom.
A tisztességes, becsületes munkát sosem kell szégyellni.Én nyugodtan alszom.
Elég fura a hozzáállásod.
Azt mondtad hullaszállítónak megy...Nem temetkezési vállalkozónak.Ö valószínüleg a koporsót fogja szállítani.Az is elöfordulhat,hogy a munkakörében benne lesz,hogy a koporsóba betenni,öeárni vinni....
Csak meg kell szoknod és kezelni a dolgot.
A nögyógyász feleségének jobb???
Egy boncolónak sem jobb .Söt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!