Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom hullaszállítónak akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hullaszállítónak akar jelentkezni. Most mit csináljak? Én biztos nem fogom elfogadni azt a pénzt amit kapni fog.

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 19:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért zavar? Nem pusztakézzel fogja taperolni a halottakat, ez is ugyanolyan tisztességes munka, mint a többi.

Sok más munkakörben is találkoznak vagy érintkeznek halottakkal, orvosok, nővérek, ápolók, tűzoltók, rendőrök, boncsegédek, temetkezési vállalkozók, stb.

Ezeknél is zavarna?

2013. szept. 15. 19:29
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miert nem jóssz össze egy dr. Ral ügyvéd vagy orvos az nem undorito nem?
2013. szept. 15. 19:29
 13/40 anonim ***** válasza:
98%
Figyelj már, ha a párod nem irtózik tőle, akkor neked mi bajod van??? Nem neked kell csinálni, hanem neki. Különben nem tudom, hogy mi olyan nagy dolog egy élettelen testben... Közted meg köztük annyi a különbség, hogy nekik nem dobog a szívük.
2013. szept. 15. 19:31
 14/40 anonim ***** válasza:
98%

Akkor hagyd ott, szakíts vele, nem kell a pénze, éljél boldoguljál egyedül a hülye sztereotípiáiddal együtt.

a mai világban sajnos igen ott tartunk, ha van valami munka, annak örülni kell.

hihetetlen milyen emberek vannak....

eleve minek tetted fel a kérdést, ha nem azt a válaszokat kapod amit hallani akarsz? :D

2013. szept. 15. 19:31
 15/40 anonim ***** válasza:
76%
Más munkára van képzettsége, csak nem szereti azt? Milyen munkát hagyott ott a hullaszállitásért?
2013. szept. 15. 19:32
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel az orvosok is undorítóak, mert a belső szervekben nyúlkálnak, élő embereket vagdosnak fel, amibe sokszor bizony meg is hal pár páciens a műtét közben, onnantól kezdve az is hulla. A nőgyógyászok hagy ne mondjam milyen féle emberekben túrkálnak, az urológusok csomó férfi péniszét fogdossák, a fogorvosok éjjel-nappal nyálban úsznak... Valóban. sokkal gusztusosabb :D
2013. szept. 15. 19:35
 17/40 A kérdező kommentje:
Eredeti szakmája kőműves de csak alkalmi munkái vannak.
2013. szept. 15. 19:36
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem is azon háborogsz, hogy nem fogsz érintkezni a pároddal, ha hullákat fog szállítani, hanem a pénzt nem akarod elfogadni? A fizetését bankból kapja majd, nem valamelyik hullától.

Amúgy mindenhez hozzá lehet szoknia az embernek.Munka után tisztálkodik, átöltözik és senki meg nem mondja, mit dolgozik.

2013. szept. 15. 19:42
 19/40 anonim ***** válasza:
93%

Konkrétan mi a bajod a pénzzel?

Miért nem a kezét nem akarod meg fogni? Azzal fogja meg fogni.

Szerintem kesztyűben érintkezik az elhunytakkal, és nem ő az egyetlen akinek ez a hivatása.Szerintem majd beletörődsz.

2013. szept. 15. 19:49
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Most a pénzzel van bajod? Azt utalják, nem értem, komolyan a problémádat. Ha te csirkét vágsz, kiszeded a belsőségeit, az mennyivel gusztusosabb?? Vagy csak az elv miatt tiltakozol, hogy más mit szól a munkához?
2013. szept. 15. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!