Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hullaszállítónak akar jelentkezni. Most mit csináljak? Én biztos nem fogom elfogadni azt a pénzt amit kapni fog.
Miért zavar? Nem pusztakézzel fogja taperolni a halottakat, ez is ugyanolyan tisztességes munka, mint a többi.
Sok más munkakörben is találkoznak vagy érintkeznek halottakkal, orvosok, nővérek, ápolók, tűzoltók, rendőrök, boncsegédek, temetkezési vállalkozók, stb.
Ezeknél is zavarna?
Akkor hagyd ott, szakíts vele, nem kell a pénze, éljél boldoguljál egyedül a hülye sztereotípiáiddal együtt.
a mai világban sajnos igen ott tartunk, ha van valami munka, annak örülni kell.
hihetetlen milyen emberek vannak....
eleve minek tetted fel a kérdést, ha nem azt a válaszokat kapod amit hallani akarsz? :D
Nem is azon háborogsz, hogy nem fogsz érintkezni a pároddal, ha hullákat fog szállítani, hanem a pénzt nem akarod elfogadni? A fizetését bankból kapja majd, nem valamelyik hullától.
Amúgy mindenhez hozzá lehet szoknia az embernek.Munka után tisztálkodik, átöltözik és senki meg nem mondja, mit dolgozik.
Konkrétan mi a bajod a pénzzel?
Miért nem a kezét nem akarod meg fogni? Azzal fogja meg fogni.
Szerintem kesztyűben érintkezik az elhunytakkal, és nem ő az egyetlen akinek ez a hivatása.Szerintem majd beletörődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!