Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyünkben? Mi legyen a babával, a házasságunkkal?
Férjemmel 8 éve vagyunk házasok, én 30 vagyok ő 34. Vagy egy 2 éves lányunk. Sajnos a születése után megromlott a viszonyunk, egy időre szét is költöztünk.
Most 4 hónapja újra együtt élünk, kezdenek rendeződni a dolgok. De kiderült, hogy a nő akivel a különélésünk alatt együtt volt, terhes.
Teljesen kiborultam, nem tudom mi legyen. Ti mit gondoltok?
És addig lett új nője. Oké, az egy dolog.
De akkor nem gondolta, hogy nektek újra menni fog, vagyis nem szeretett, és védekezés nélkül szexelt egy nővel, szóval vállalja a következményt.
A férjedet nem nagyon viselte meg, hogy széjjel költöztetek, ha ennyi idõ alatt felszedett egy másik nõt, az meg hagyta is, hogy teherbe essen.
A gyerek biztos, hogy a férjedé?
Ha igazán szeretitek egymást,akkor ez anõ nem állhat közétek még a születendõ gyermekével sem.
A férjednek mi a reakciója, gondolom vállalja a felelõséget!
ne foglalkozz azzal h nem szeret így úgy, mert azt nem tudhatják a válaszadók...
legalábbis úgy csinálnak mintha egy gyerek nem csúszhat be akár pár hetes (órás) alkalmi kapcsolatból, és gyerek csak akkor lesz a szexből ha a felek szeretik is egymást.
de a lényeg itt az h párod mit mond, és te mit szeretnél...
Mennyi idős terhes?
Ugye 4 hónapja együtt éltek. Gondolom nem egyik napról a másikra jött az ötlet, hogy próbáljátok meg újra együtt. Vagy a csajtól költözött vissza hozzád?
Szóval ha ezt figyelembe veszem, akkor legalább 5 hós terhesnek kell lennie a lánynak. Most szólt csak? Vagy a férjed eddig titkolta előled? Valóban nem védekeztek?
Azért én a férjed helyében egy apasági teszthez ragaszkodnék, hogy nem e egy ilyen trükkel akarja a hölgy visszacsábítani. Ha valóban ő az apa, akkor vállalja a felelősséget, gyerektartás-láthatás...stb. Kérdés, hogy te ehhez mennyire tudsz/akarsz asszisztálni. Ez rád nézve kapásból azt jelenti, hogy a párod most már soha a büdös életben nem fog elszakadni attól a nőtől, mert lesz egy közös gyerekük. Akár napi szinten is találkozni fognak, beszélni...stb. Nem tudom, hogy ezt mennyire tudnád helyén kezelni. Azt azért tartsd szem előtt, hogy az a gyerek az égvilágon semmiről sem tehet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!