Mit tennétek a helyünkben? Bővebben lent (több aggódó barát kérdése)
Figyi, egy egyedülállő anyuka, főleg ha autista a gyerek, elég elenyésző eséllyel indul, ami a normális párválasztást illeti.
Gondolom, nem hülye a nő, és ő is mérlegelt, és úgy döntött, hogy ad a dolognak egy esélyt. Bizonyára neki is könnyebb, hogy van egy társa, és nem egyedül van a gyerekkel.
Nem kell az ördögöt a falra festeni. Ha a pasi tényleg károsnak tűnik a gyerek fejlődésére nézve, akkor biztos dobni fogja. Ha meg nem dobja, na MAJD AKKOR osszátok neki az észt!
Szia
Szerintem ez manapság már nem annyira veszélyes dolog. Ameddig nem ismered az embert ne ítéld el. Garázdaság és rablás= betörte az üveget és a kirakatból elvett valamit...
Úgy gondolom ,hogy meg kellene ismerjétek a srácot is és ,ha nem szimpi akkor hagyjátok őket a francba.
Az az igazság, hogy gyakorlatilag semmit sem tehettek, azon kívül, hogy elmondjátok a véleményeteket, és eközben tiszteletben tartjátok az ő döntését, és ha tényleg a barátai vagytok, akkor éreztetitek vele, hogy nem vagytok ellene.
Nálam pl közeli rokonom teszi tönkre a jelenlegi életét, én nyugodtan elmondtam mi a véleményem, és mi lesz a következménye, ha nem változtat, persze teljesen nyugodtan, a végén hozzátettem, hogy a te életed, te tudod, én csak elmondtam, hogy mit gondolok, és a viszonyunk nem romlott egy kicsit sem, mert tudja, hogy a többivel ellentétben nem megmondani akartam, hogy mit csináljon, és nem is irányítani, csak őszinte voltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!