Miért fura a családomnak, hogy még nem volt pasim?
Sokan úgy vélik hogy az átlag kor ismerkedéshez az a 14, pedig ilyen mocskos világban ráérsz 17-18 évesen is lemaradni nem fogsz semmiről, csak tudod ez már egyeseknél át csap hatalmi harcba, hogy nekem 3x volt meg Józsi, Géza 2x, és emiatt érzi cikinek az akinek ilyenben nem volt része.
A megcsalás, félrelépés pedig ne ijesszen el tőle, mert több éves házasságokban is megtörténik sok dolog miatt, és ott nem csak 1 ember sínyli meg hanem egy egész család
Nekem se volt senkim még, és én már joggal érezhetném furának.
21/F
Lehet, hogy a családod leragadt valahol az őskőkorban amikor a lányoknak 12-14 évesen férjhez kellett menniük és utána szinte rögtön családjának is kell lennie. Hagyd a fenébe őket. Akkor pasizz mikor úgy érzed, hogy igen, most eljött az idő.
24/N
ciki? én 17 éves vagyok, és még nem volt senkim. hozzáállástól függ egyébként, én pl. elég későn érő típus vagyok. nem mondom, hogy nem esne jól, ha lenne valakim, meg engem is csszegetnek érte otthon, de majd jön, ha jönnie kell :D amíg hisztizek miatta addig úgyse lesz senkim.
egyébként, csöndben megjegyzem, hogy a külső nem igazán számít. egyik barátnőm 18 éves, női szemmel nézve is gyönyörű, mégis olyan önbizalomhiányos, és a fiúk is látják rajta, hogy nem könnyen kapható, nem volt még senkije. míg tök átlagos, vagy akár kicsit csúnyácska csajok, jó kisugárzással, csomó srácot vonzanak.
20 évesen lehet, hogy ciki lenne...de 15? Minek néznek a szüleid, ri binek?
Jó, hogy még vannak ilyen lányok, mint te akik normálisan gondolkodnak. Miután pasija van az embernek, gyakorlatilag megszűnik a "gyerekszoba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!