Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért fura a családomnak,...

Miért fura a családomnak, hogy még nem volt pasim?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. A nővéremnek először 14 évesen volt pasija, majd lefeküdt vele és a pasi megcsalta, majdnem öngyilkos lett a nővérem. Nekem ez nem kell. Nagyon tetszik egy fiú az osztályból, de én csúnya vagyok, ő meg egy nagyon helyes srác, szóval semmi esélyem, de igazából még nem vágyom arra, hogy legyen pasim, mert még gyerek vagyok, nem? De a nagymamám egyre gyakrabban hozza fel a témát hogy miért nincs pasim. Jobb lenne ha teherbe esnék vagy mi? Nem értem... Csomó barátnőm úgy van vele mint én, hogy van aki nagyon tetszik de még nem akar járni senkivel. Szerintetek ciki hogy még nem volt barátom?

2013. júl. 10. 13:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ezek szerint nem én vagyok fura.
2013. júl. 10. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!