A pasim nővére kikészít. Nagyon elkeserítő a dolog. Segítség (? )
Én 16 éves vagyok barátom 17 év több mint 1 éve vagyunk
Nagyon sokat van a 19 éves nővérével,vele lakik
Kikészít az a lány. Napi szinten füvezik mindennap bulizik
esti suliba jár szoval tényleg mindig bulizik és drogozik.
Szarja a pénzt semmi nemérdekli nyafogós hisztis 150 centis füves divatmániás szétsminkelt kurvä.
és nemtudok vele nemfoglalkozni..már többször megfordult a fejemben h miatta szakítok a barátommal
Én nembirom ezt. Ha velem van a fiu akkor minden oké nagyon boldogok vagyunk stb..de ha vele van egyböl ő is füvezik drogozik kimászkál vele corvin tetőre hajnalban,bunkó velem..próbál ugy viselkedni mint nővére pasija. nővére pasija egy szintén drogos huszonéves modell fiú
szerintem ezek engem átlag embert olyan szinten lenéznek h legszivesebben elbujnék. Pedig elhihetitek nemvagyok egy visszafogott félős kislány tipus
és attol is félek h összevissza csal. azt mondja hogy nem de én már nemtudom..nővére modell és sokszor vannak náluk modell lányok..és akkor együtt szívnak.
és hogy ott mik történnek lehet h inkább nem akarom tudni
és ebből nagyon elegem van
mit kezdek ezzel a helyzettel?
Nem a csaj modell,hanem a csaj pasija.
Én nem a nővére miatt szakitanék,hanem ahogy bánik veled és hogy füvezik.
nővére modell és sokszor vannak náluk modell lányok..és akkor együtt szívnak.
15O centis modell?
1. A fű nem tesz agresszívvá vagy morcos tahóvá (épp ellenkezőleg), tehát ha a barátod bunkó és agresszív veled szemben, akkor mást is fogyasztanak, valamint ALAPVETŐEN IS ILYEN!!! Ezt vésd a fejedbe. A könnyűdrog nem egy olyasmi, amitől 180 fokos fordulatot vesz az ember, maximum kiéleződnek bizonyos jellemvonásai. Ezen mindenképpen gondolkodj el.
2. Mosd ki a szádat, mert majdnem rosszullettem az irományodtól.
3. Ülj le a barátoddal és beszéld meg vele, hogy vagy abbahagyja a drogfogyasztást, és a nővére (valamint annak párja) utánzását, vagy vége köztetek. Ne legyél szerencsétlen hisztis kis liba, mert ez semmire sem vezet. Mondd meg határozottan a véleményedet, hogy mit gondolsz erről az egészről, és hogy ez neked nem fér bele, így el kell döntenie, hogy változtat-e.
Bár van egy olyan érzésem, hogy te eléggé utolsó vagy neki a listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!