Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házasságban gumival védekeznek a felek, az jelentheti hogy valami baj van köztük? Nem bíznak egymásban?

Mi a kezdetektől ezzel védekezünk, a gyógyszerek közül kettőt kipróbáltam, sajnos nem bírtam őket.
A pharmetexre allergiás a párom, a pesszárium kényelmetlen, spirált nem szeretnék, természetes módszerekben nem bízunk.
Nem érzem, hogy az intimitással gond lenne, bízunk is egymásban. Nekünk a gumi a természetes védekezési mód.

Jól le fogtok pontozni, de nekem fura. Én inkább választok valami természetes módszert, ha már fogamzásgátlót nem akarok szedni, de az óvszert nem szeretem. Akkor a legjobb nekem is, ha a la nature érzem a párom magamban.
Bár azt nem hinném, hogy baj lenne az olyan kapcsolattal, ahol óvszert használnak. Mindenki maga dönt, ahogy szerinte helyes.

Kérdező, szerinted miért baj ha valaki házasként is gumival védekezik? Csak kiváncsiságból, kifejtenéd ezt bővebben?!
Amióta együtt vagyok a férjemmel mindig is gumit használtunk, egyrészt mivel nem szedhetek tablettát másrészt ha gyereket akarunk akkor nem kell várni X időt, meg párom sem akarja, hogy gyógyszereken éljek!

Nem!
Soha nem gondoltam erre...Hanem azért védekezünk ezzel,mert a korom miatt gyógyszert már nem szedhetek.De még teherbeeshetek:)
Ezt találtuk a legjobbnak, eddig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!