Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is akik hosszú tartós kapcsolatban, házasságban óvszerrel védekeznek?
És ez miért baj?
Amúgy meg Pharmatex hüvelykúp?
Több mint 4 éve vagyok kapcsolatban a jelenlegi párommal, a mai napig óvszert használunk. Az előző barátommal 3 évig voltunk együtt, vele is csak óvszerrel volt szex.
Persze, néha nekem is eszembe jut, hogy de jó is lenne nélküle. (Egyszer próbáltuk is a Pharmatexet, de nagyon nem jött be, iszonyatosan csípett)
De aztán eszembe jut, hogy talán jobb is tabi nélkül. Nem egy nő szívta már meg vele.
Persze, hogy van!
Már 5 éve használjuk ezt a módszert, és még semmi gond nem volt.
Igen. Vannak. Jóval többen, mint gondolnád.
A mi baráti körünkben 7 párból 5 óvszerezik.
A hétből 3 házasság, a többi "csak" (minimum 5 évnél hosszabb) kapcsolat.
Végülis nem baj..csak jobb lenne ha nem kéne gumi miatt pár pillanatig abbahagyni :)) De hát ez van, 10 év alatt megszoktam.
A Pharmetex-et még nem próbáltam,félek tőle h nem túl megbízható.
A Pharmatexet csak megszakítással együtt érdemes alkalmazni, mert anélkül nagyon megbízhatatlan. De mint mondtam, nekem az sem vált be:D Páromnak nem volt gáz, de nekem annyira csípett 1 perc után, hogy ki kellett mosnom, és még órákig sajgott.
Barátnőm jóideig használta, de aztán egyszer elkezdett tőle vérezni, azóta inkább ő sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!