Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "kell" tűrni egy házasságban?
Már néha a válláson gondolkodok. De elhessegetem a gondolatot, mert úgy érzem kinevetnének az emberek ha megtudnák, hogy "csak" ennyi miatt váltunk el. Úgy érzem még tűrnöm kell. De vajon meddig?
A férjemnek fontosabbak a kollegái mint mi, autóval viszi őket dolgozni és haza is viszi őket. Ez az egy autónk van, már anyagilag alig bírjuk tankolni. De nem kérne a munkatársaitól hozzájárulást, mert neki olyan jó szíve van. Ez a jó szíve a családját csődbe viszi a barátok miatt. Legutóbb a gyereket nem tudtam bevinni a kórházba (15 km) mert nem volt pénz tankolni.
Ha sütök valamit azt rögtön elviszi a munkatársainak, ha szólni merek én vagyok a rossz.
Nincs szexuális életünk mert állandóan a pénzen rágom magam, lefoglal hogy hol tudnék még spórolni. Rendszeresen mínuszba kezdi a hónapot a hitelkártya miatt. Én már nem tudok mit megvonni magamtól. Nem járok kozmetikushoz, fodrászhoz, nem veszek ruhákat magamnak. Minden ruhám már kinyúlt és bolyhos. De nem telik. Mert a gyerek az első.
Nem járok el itthonról. Nem költök csak élelmiszerre.
Párom nem szól hozzám, duzzog mert nem fekszek le vele. Ma is elmondtam neki ezeket a problémákat, de hallani sem akar róla. Rám sem nézett miközben beszéltem, nem is reagált rá.
Vajon meddig kell még tűrnöm?
Ha lett volna eszed, akkor már sokkal elöbb beszélsz vele, de NEM hisztizve, hanem szépen, számokkal alátámasztva, hoyg mennyi a pénzetek, mennyi a fix kiadás, és mennyi jutna az autóra.
Ha nem veszi észre, hogy a gyereket nem tudod orvoshoz vinni, mert éppen nincs benzin a autóban, akkor SZÓLJ neki.
Ha meg a sütiket elviszi, akkor ne süss.
Komolyan itt kérdezed meg, meddig kell tűrnöd?!
Kettőig.
Négyig.
Milyen választ vársz?
Meg kellene beszélnetek a problémákat, elmondanod a szorongásod okát, kompromisszumokat kellene kötni és szabályokat lefektetni KÖZÖSEN!
Nem hisztizek. Mindig higgadtan beszélek vele. Már beszéltünk róla egy párszor. Mindig megígérte hogy másképp lesz. Beszéltünk arról is hogy csak havonta 2 alkalommal mennyünk be a szupermarketba, mert messze van. Jó ez lesz. Hát nem így lett. Szóltam neki az üzemanyag miatt is. A hétvégére kirándulást tervezett 110 kmrel arrébb. Kérdeztem miből hitelből?
Egyszerűen nem tudom vele szót érteni. Nem válaszol, rám sem néz ha beszélgetni szeretnék. Van hogy fel áll és elmegy.
Mit bántjátok a kérdezőt?
Szerintem van elég baja,beszélni meg beszélt vele,írta is,de lesz.rja!
Itt nem azzal van a gond,hogy ide-oda furikázza a munkatársait!
A probléma az,hogy nektek meg sz.rik a fejetekre,te eszed helyette is az ideget!
"Ma is elmondtam neki ezeket a problémákat, de hallani sem akar róla. Rám sem nézett miközben beszéltem, nem is reagált rá."
Nyilvánvalóan ö nem olyan család centrikus,mint te!
Fog ez változni?
Ezen elgondolkodnék.....
Ez nem piti dolog, nagyon fontos, hogy a kollégáinak akar megfelelni, náluk akar bevágódni a családja kárára. Az meg, hogy otthagy beszélgetés közben, meg rád sem néz, a tisztelet teljes hiánya.
Mivel nem hajlandó változtatni, lapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!