Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "kell" tűrni egy házasságban?
Már néha a válláson gondolkodok. De elhessegetem a gondolatot, mert úgy érzem kinevetnének az emberek ha megtudnák, hogy "csak" ennyi miatt váltunk el. Úgy érzem még tűrnöm kell. De vajon meddig?
A férjemnek fontosabbak a kollegái mint mi, autóval viszi őket dolgozni és haza is viszi őket. Ez az egy autónk van, már anyagilag alig bírjuk tankolni. De nem kérne a munkatársaitól hozzájárulást, mert neki olyan jó szíve van. Ez a jó szíve a családját csődbe viszi a barátok miatt. Legutóbb a gyereket nem tudtam bevinni a kórházba (15 km) mert nem volt pénz tankolni.
Ha sütök valamit azt rögtön elviszi a munkatársainak, ha szólni merek én vagyok a rossz.
Nincs szexuális életünk mert állandóan a pénzen rágom magam, lefoglal hogy hol tudnék még spórolni. Rendszeresen mínuszba kezdi a hónapot a hitelkártya miatt. Én már nem tudok mit megvonni magamtól. Nem járok kozmetikushoz, fodrászhoz, nem veszek ruhákat magamnak. Minden ruhám már kinyúlt és bolyhos. De nem telik. Mert a gyerek az első.
Nem járok el itthonról. Nem költök csak élelmiszerre.
Párom nem szól hozzám, duzzog mert nem fekszek le vele. Ma is elmondtam neki ezeket a problémákat, de hallani sem akar róla. Rám sem nézett miközben beszéltem, nem is reagált rá.
Vajon meddig kell még tűrnöm?
Szia! Meddig kell tűrni? Eddig és nem tovább! Nem jut pénz a gyereket elvinni orvoshoz? És ha komoly a baj? Majd a kollégái szülnek neki helyettük?
Ne hagyd magad tovább kihasználni és hülyének nézni!
Szerintem mondd el neki, ha így folytatja, elválsz. Ha folytatja, akkor tedd is meg!
Amúgy meg a sütire külön kitérek, mert én is gyakran sütök a kicsiknek, csak annyi a különbség, hogy mivel nekem még a lisztre is allergiásak, így sokkal többe kerül egy süti. Én a kezét levágnám a páromnak, ha elölük vinné el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!