Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan lehet jól csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól csinálni?

Figyelt kérdés

Most úgy érzem, köztünk örökké minden rendben lesz. Persze voltak veszekedések, hullámvölgyek (depresszió), de imádjuk egymást. Én nem tudok másik férfira ránézni, ő nem tud másik nőre ránézni. Nagyon összeillünk és mindig hálát adok az égnek, hogy ennyire harmonikus a kapcsolatunk.

De ez nagyon sokszor nem tart örökké, csak mondjuk 6-8-10 évig. Félek, hogy elhidegülünk egymástól.

Másfél éve vagyunk házasok, esküvő előtt másfél évig jártunk.

2013. aug. 29. 14:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
27%

3 évig minden happy? NA NE!!! Komolyan?

3 év az lepkefing.

2013. aug. 29. 14:54
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Sok féltékenységtől és kutakodástól, hisztérikus elszámoltatástól, és exköpködéstől mentesen, tengernyi szeretettel, és állandó másik felfedezésével:D
2013. aug. 29. 14:55
 3/14 A kérdező kommentje:
Mi a fene bajotok van ma nektek? Ennyire savanyú a szőlő? Ilyen rossz, hogy van ezen a bolygón még valaki, aki eddig nem rontotta el?
2013. aug. 29. 15:01
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Előre kár aggódni a dolgokért. Biztosan lesznek sokkal nehezebb időszakok is, főleg ha gyereket is vállaltok. Ráadásul változtok mind a ketten, szóval jósolni lehetetlen még önmagad irányába is, nemhogy a másik felé.

Szerintem annyi elég, ha minden nap úgy fekszetek le, hogy ezért a napért is megérte összekötni az életeteket.

2013. aug. 29. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező (#4), ha egy kapcsolatban folyamatosan mindenki happy, akkor idővel gyanakodhatsz, hogy hazugságból épült légvárral állsz szemben. Az emberi kapcsolatok ugyanis nem statikusak, hanem dinamikusak, hullámhegyek és hullámvölgyek, jó és nehéz időszakok váltogatják egymást.

Az, hogy "nincs probléma" az a HAZUG kapcsolat ismérve. A jó kapcsolaté az, hogy "vannak problémák időről időre, de megoldjuk közösen"...

2013. aug. 29. 15:22
 6/14 anonim ***** válasza:
6-os, ha vannak is problémák, de mindig megoldjuk közösen, az elég happy, nem? Akkor miért ne jellemezhetné a kérdező úgy a kapcsolatát, hogy minden rendben és mindig boldog. Persze hogy az, még a problémák közepette is, azzal a biztos érzéssel, hogy le fogják küzdeni.
2013. aug. 29. 15:27
 7/14 A kérdező kommentje:

De hát ezt írtam: "Persze voltak veszekedések, hullámvölgyek (depresszió), de imádjuk egymást." Tudom, hogy ez egy őszinte kapcsolat.

Meg nem is mindegy, hogy milyen hullámvölgyek vannak. Mert ha én nem akarnék gyereket egyáltalán, ő meg három gyereket akarna... Ezért írtam, hogy ez egy boldog kapcsolat, az életfelfogásunk, a céljaink egyeznek a problémák ellenére.

De félek, hogy ezek a hullámvölgyek idővel felőrlik a kapcsolatot. A férjem hajlamos szomorú emlékeken merengeni és félek, hogy egy nap arra ébredünk, hogy távolabb vagyunk egymástól, mint szeretném.

2013. aug. 29. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
most dicsekedni jöttél? mert arra senki sem kíváncsi. Vagy veregessük meg a vállad, hogy juj de jó vagy. ha annyira jó lenne nem egy anonim oldalon, idegenektől várnád a dicséretet!
2013. aug. 29. 15:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Fenn kell tartani az érdeklődést. Kellenek közös célok, közös programok, és mindig meg kell beszélni a dolgokat, soha nem szabad a legkisebb problémát sem elhallgatni, mert ez idővel csak felhalmozódik. És szükség van külön töltött időre is, legalább heti 1 nap amikor te magaddal és ő is magával foglalkozik, így senki nem érzi majd korlátozva magát, a házasság nem egy kötelezettség, egy iga lesz, hanem egy jó barátság és harmonikus együttműködés. Egyébként szerintem ahol gond van az már korábban kijön, a másfél év nálam mindig vízválasztó volt. Ha három éve jól megvagytok akkor nem nagyon van mitől félni. :)
2013. aug. 29. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj ennyire görcsösen a jövőtől,majd alakul az szépen,sztem nincs olyan,h jól csinálni. Add önmagad a kapcsolatodban és minden jó lesz,a mának élj,m ha a jövőt akarod megtervezni pontról pontra akkor előbb utóbb beleveszel és azt veszed észre,h megváltozott minden. Eddig jó a kapcsolatotok,akk próbáljátok ezután is igy csinálni.
2013. aug. 29. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!