Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet csinálni, ha ver a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?

Figyelt kérdés
Pld ma mondta, hogy nekem nincs fizetésem(gyesen vagyok) és ezért nekem földön kéne csúsznom előtte, mivel én élősködöm rajta és meg kéne hunyászkodjam.
2013. máj. 26. 11:12
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
98%

Rohadt gyorsan összecsomagolni és elhúzni otthonról a gyerekkel együtt! Látletetet vetetni.

Holnap reggel feljelenteni a rendőrségen, beadni a bíróságon a válást!

2013. máj. 26. 11:17
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta!
2013. máj. 26. 11:17
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a gyereknek borzalmas lesz az életet (tapasztalatból mondom)..
2013. máj. 26. 11:19
 4/36 anonim ***** válasza:
98%
Amit az elso irt, de mielott elmesz meg azert en szetb*sznam a fejet egy teglaval annak a patkanynak amig alszik.
2013. máj. 26. 11:19
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha jót akarsz a gyereknek meg magadnak, akkor várd ki az alkalmat amikor a férjed nem lesz otthon egy darabig, gyors össze szeded a legfontosabb dolgokat, ruhák, iratok, kaja a gyereknek és elhúztok onnan de baromi gyorsan.

Az elsőnek igaza van, én is azt mondom amit ő, menj a szüleidhez vagy valami rokonhoz vagy egy baráthoz, bárhova csak el onnan.

Ezen kívül irány a rendőrség, aztán váló per beadása, ha közös a ház akkor én le is mondanék róla csak hogy nyugodt életem legyen a gyerek mellett.

Biztos hogy fognak segíteni.

Ha a verés durva volt akkor a férjed börtönbe is kerülhet egy időre, és kérd a távol tartási végzést is.

A gyereked fejlődését ez nagyban befolyásolni fogja ha látja hogy az apja veri az anyját, és ha vele is agresszív akkor kitudja milyen következmények jöhetnek elő a későbbiekben, akár 10 év múlva is.

Jobban teszed ha megpattansz.

2013. máj. 26. 11:24
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda mocskos féreg! Miért nem csapod szét a fejét? Látlelet és elhúzni feljelenteni!Tipp: Ha van férfi tesód , ismerősöd, kérd meg rá , hogy csomagolják be kezét-lábát törve, jelezvén ezt miért kapta, de akkor is el kell válnod, mert csak rosszabb lesz! Sajnálom az ilyen feleségeket igazán.
2013. máj. 26. 11:25
 7/36 anonim válasza:
100%
Ha megteheted költözz el! ne bízz abban, hogy jobb lesz, változni fog! Én megjártam ezzel.igaz engem nem vert de alkoholista lett.Most 3 gyerekkel kell lépnem.Szorítok neked!! Lépjél minél hamarabb tudsz!
2013. máj. 26. 11:29
 8/36 anonim ***** válasza:
57%

mert féltéglával beverni valakinek a fejét okos ötlet: hátha belehal, aztán nem is kell lakhatást keresni, mert az anyuka megy a vizsgálati fogságba, a kicsigyerek meg a gyámügyhöz...

Ha annyira rossz a helyzet és hiába próbálod orvosolni semmi eredmény (mert semmi hajlandóság a másik oldalról), akkor hagyd ott. Szerintem nem kell a nagy jelenet, meg a dráma, csak szimplán és egyszerűen.

Mondjuk azért kettőn szokott állni a vásár, úgyhogy én nem ítélnék el senkit így ismeretlenül.

2013. máj. 26. 11:42
 9/36 anonim ***** válasza:
79%
Azt várom, mikor jön vissza a kérdező valami olyannal, hogy jó, igazatok van, de...
2013. máj. 26. 11:42
 10/36 anonim ***** válasza:
79%

én talalkoztam egy csajjal régebben,akit vert a pasija..erre kérdezem h miért nem jelented fel,erre azt válaszolta ,mert szeretem"!

Meg ismerek olyat is akit 7 évig vert,elsö év utan szült neki egy gyereket is!

úgyhogy szerintem te se fogsz semmit csinalni,már bocsi hogy ezt írom.

Ismerek olyat is,akit halálra csalt a férje és még mindig vele van.

vannak nők akik a tűrésre és a megaláztatásra születtek!

nem mindenki képes arra hogy csomagoljon és odébb álljon.

2013. máj. 26. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!