Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?
Rohadt gyorsan összecsomagolni és elhúzni otthonról a gyerekkel együtt! Látletetet vetetni.
Holnap reggel feljelenteni a rendőrségen, beadni a bíróságon a válást!
Ha jót akarsz a gyereknek meg magadnak, akkor várd ki az alkalmat amikor a férjed nem lesz otthon egy darabig, gyors össze szeded a legfontosabb dolgokat, ruhák, iratok, kaja a gyereknek és elhúztok onnan de baromi gyorsan.
Az elsőnek igaza van, én is azt mondom amit ő, menj a szüleidhez vagy valami rokonhoz vagy egy baráthoz, bárhova csak el onnan.
Ezen kívül irány a rendőrség, aztán váló per beadása, ha közös a ház akkor én le is mondanék róla csak hogy nyugodt életem legyen a gyerek mellett.
Biztos hogy fognak segíteni.
Ha a verés durva volt akkor a férjed börtönbe is kerülhet egy időre, és kérd a távol tartási végzést is.
A gyereked fejlődését ez nagyban befolyásolni fogja ha látja hogy az apja veri az anyját, és ha vele is agresszív akkor kitudja milyen következmények jöhetnek elő a későbbiekben, akár 10 év múlva is.
Jobban teszed ha megpattansz.
mert féltéglával beverni valakinek a fejét okos ötlet: hátha belehal, aztán nem is kell lakhatást keresni, mert az anyuka megy a vizsgálati fogságba, a kicsigyerek meg a gyámügyhöz...
Ha annyira rossz a helyzet és hiába próbálod orvosolni semmi eredmény (mert semmi hajlandóság a másik oldalról), akkor hagyd ott. Szerintem nem kell a nagy jelenet, meg a dráma, csak szimplán és egyszerűen.
Mondjuk azért kettőn szokott állni a vásár, úgyhogy én nem ítélnék el senkit így ismeretlenül.
én talalkoztam egy csajjal régebben,akit vert a pasija..erre kérdezem h miért nem jelented fel,erre azt válaszolta ,mert szeretem"!
Meg ismerek olyat is akit 7 évig vert,elsö év utan szült neki egy gyereket is!
úgyhogy szerintem te se fogsz semmit csinalni,már bocsi hogy ezt írom.
Ismerek olyat is,akit halálra csalt a férje és még mindig vele van.
vannak nők akik a tűrésre és a megaláztatásra születtek!
nem mindenki képes arra hogy csomagoljon és odébb álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!