Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet csinálni, ha ver a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?

Figyelt kérdés
Pld ma mondta, hogy nekem nincs fizetésem(gyesen vagyok) és ezért nekem földön kéne csúsznom előtte, mivel én élősködöm rajta és meg kéne hunyászkodjam.
2013. máj. 26. 11:12
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Attól, hogy tudom, hogy szerencsétlenkedem, még nem tudok gyesből albérletet fizetni és a 2 gyerekem eltartani. Ez a félelmem is van.
2013. máj. 26. 14:57
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hogy kisvárosban, vagy nagyvárosban laksz, de ha tényleg eltervezted azt hogy lelépsz akkor azt tedd is meg! Ha vannak szüleid oda. Ha oda nem mehetsz akkor vannak nagyobb városokban családok átmeneti otthona. Bántalmazottként hamarabb kaphatsz elhelyezést! És ott segítenek neked, esetlegesen tanulni valamit, vagy munkát találni. De ha valamilyen segítség kell, írj!
2013. máj. 26. 18:09
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szüleidhez nem tudsz költözni és nagy a baj, akkor keress fel egy anya otthont. Ők direkt ezért vannak. 1-2 évig ellakhatsz ott, akár tanulhatsz is, segítenek lelkileg és anyagilag is talpra állni.

Gondolom, ha ilyen a férjed más választásod nem nagyon lesz, kétlem hogy hagyna idő előtt visszamenni dolgozni.

Ha nem tudnak sehol fogadni, akkor is jó ha nyoma marad annak, hogy lépni akartál.

2013. máj. 26. 18:31
 34/36 anonim ***** válasza:
sexizmus felső foka
2015. dec. 28. 20:15
 35/36 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi történt azóta? Hogy vagy?
2015. dec. 29. 23:35
 36/36 anonim ***** válasza:
mi tortent veled azota kedves kerdezo
2020. febr. 5. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!