Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit lehet csinálni, ha ver a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?

Figyelt kérdés
Pld ma mondta, hogy nekem nincs fizetésem(gyesen vagyok) és ezért nekem földön kéne csúsznom előtte, mivel én élősködöm rajta és meg kéne hunyászkodjam.
2013. máj. 26. 11:12
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Nincs férfi rokonom. Nő se nagyon.

Pénzem sem, gyesen vagyok. Angolul nem tudok, így nem tudom, hogy milyen munkám lenne 2 kicsivel.

Az is nehéz, hogy amikor mondja rólam a véleményét még el is hiszem, hogy egy senki nulla vagyok, úgy alá tudja támasztani (pld gyerek nélkül se vettek fel normális helyre dolgozni, nincsenek barátaim stb).

2013. máj. 26. 13:55
 22/36 anonim ***** válasza:
Szüleid?
2013. máj. 26. 13:56
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

"angolul se tudok"

Szerintem abban az országban ahol vagy, vannak olyan szervezetek, ahol segítenek, ha mást nem, vissza szállítanak Magyarországra.

Mondjuk nem ártott volna elmondani, hogy külföldön van.

2013. máj. 26. 13:59
 24/36 A kérdező kommentje:
Magyarországon vagyok. Csak ma épp a vita abból indult, hogy nem voltam képes megtanulni angolul és így úgyse kellek sehova, majd tarthat el továbbra is.
2013. máj. 26. 14:01
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Szüleidhez nem tudsz menni? Vagy keress egy szervezetet, ahol segítenek. Ilyen életet akarsz a gyerekednek? Vagy majd azt látja, apu üti anyut, akkor ez a normális?!
2013. máj. 26. 14:04
 26/36 anonim ***** válasza:
29%
tényleg könnyü mondani h lépjen le.gyerekekkel munka nélkül.csaladi tamogatas nélkül?hova? én annyit tennék h kivarnam szépen meghuzva magam mig lesz melom,kicsik mehetnek bölcsibe,oviba.veszélyes és biztos nem jo a gyermeknek sem de talan ennyi amit tehetsz amig nincs kereseted!
2013. máj. 26. 14:12
 27/36 A kérdező kommentje:

Mért jó egy pasinak, hogy ha lenyomja lelkileg a feleségét?

Amikor meg látja, hogy lelkileg nem megy, még jobban csinálja aztán meg jönnek az indulataink.

2013. máj. 26. 14:15
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
egyik napról a másikra lett ilyen? miért mentél hozzá? miért szültél neki?
2013. máj. 26. 14:17
 29/36 A kérdező kommentje:

Nem, nem egyik napról a másikra.

Amióta itthon vagyok, azóta lett ennyire olyan, hogy a nő csak otthon üljön, mert ez a dolga stb meg a házimunka nem nagy ügy, nem nagy érték stb

2013. máj. 26. 14:41
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasik szeretik megtörni a lelkedet is.Én is azt hallgattam, h nem kellenék senkinek, nem vagyok jó semmire, bla-bla.Elköltöztem, dolgozom, a gyerek jól van, mindent megoldottam.Vagy összekapod magad, vagy akkor maradj és tűrj mint az anyám.Istenem, de sok szerencsétlen ember van ezen a Földön!
2013. máj. 26. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!