Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?
Nincs férfi rokonom. Nő se nagyon.
Pénzem sem, gyesen vagyok. Angolul nem tudok, így nem tudom, hogy milyen munkám lenne 2 kicsivel.
Az is nehéz, hogy amikor mondja rólam a véleményét még el is hiszem, hogy egy senki nulla vagyok, úgy alá tudja támasztani (pld gyerek nélkül se vettek fel normális helyre dolgozni, nincsenek barátaim stb).
"angolul se tudok"
Szerintem abban az országban ahol vagy, vannak olyan szervezetek, ahol segítenek, ha mást nem, vissza szállítanak Magyarországra.
Mondjuk nem ártott volna elmondani, hogy külföldön van.
Mért jó egy pasinak, hogy ha lenyomja lelkileg a feleségét?
Amikor meg látja, hogy lelkileg nem megy, még jobban csinálja aztán meg jönnek az indulataink.
Nem, nem egyik napról a másikra.
Amióta itthon vagyok, azóta lett ennyire olyan, hogy a nő csak otthon üljön, mert ez a dolga stb meg a házimunka nem nagy ügy, nem nagy érték stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!