Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni, ha ver a férjem?
vannak áldozat-típusú nők. akik nem ilyenek, az első jelnél fogják a bőröndöt, és meg sem állnak. akik erre lettek predesztinálva, azok meg laposra veretik magukat hetente 2x 30 éven keresztül.
ha tényleg le akarna lépni a kedves bántalmazott hölgy, akkor nem ide írogatna, hanem a NANE számát tárcsázná vagy valamelyik jó erőben lévő férfirokonét.
Nem is értem, miért kell ezt a GY.I.K.-on kérdezni, amíg ezt leírtad azalatt már meg is pattantam volna.
De ahogy előttem is írták, nem fogsz lépni, mert ezt biztosan nem ma kezdte, Te meg még szültél is neki....
végigolvastam az összes hozzászólást
akik itt írogatnak meg pontozgatnak mind megcsalt átvert nők, kis semmik voltak a kapcsolatban, itt meg osztják az észt.
persze ha otthon a férfi kinyitotta a száját, összeszorult a gyomrotok és magatok alá csináltatok.
itt meg leeht keménykedni meg osztani az észt, h mikor alszik, verd be a fejét, ritka értelmes lehetett ez a hozzászóló is.
ha ellenem a párom bármit csinálna, főleg ha életellenes cselekményt még mielőtt a rendőrségre mennék, megtorolnám, ha férfi ha nő.
hiszen ez év januárjától megáll a jogos önvédelem akkor is ha menthető felindulásból, vagy a helyzet rosszul megítélése helyett a reagáló fél túllépte az arányosság mértékét.
szóval kicsi virágszálam, az a féltéglás.
ha vki engem fejbe vágna téglával mikor alszom és nem sikerül neki úgy h elvegye az életem, akkor én verném fejbe!
szóval ne adjá senkinek sem ilyen hülye tanácsot!
elmeháborodott!
Számomra az én kapcsolatom addig tartana, amíg a párom egyszer kezet emel rám. Nálunk a családban sajnos rengeteg alkoholista agresszív állat típusú férj volt, félek is, hogy én is bevonzom. Viszont ha valamit megtanultam a családom történetéből, akkor az az, hogy egy pofonnál nem fog megállni ez a dolog és addig kell lelépni, amíg még lehet!
Van nekem is egy barátnőm, aki két éve van együtt a párjával és hihetetlenül sokat tűr, képtelen vagyok megérteni. A pasinak az sem szent, ha vendégeik vannak. A múltkor pont ott voltam, amikor valami apróságon felhúzta magát és úgy neki vágta a barátnőmet az ajtónak, hogy két héttel később is látszott a csípője felett a kilincs nyoma... Rászóltam, hogy még is mit képzel magáról, állítson már magán, hogy lehet egy nőt bántani, erre az volt a válasz, hogy a képembe mászott és közölte, hogy jobb ha távol tartom magamat tőle és nem mondom meg neki, hogy mit csináljon a saját lakásában, ha nem akarok én is egyet, majd odébb lökött és bevonult a szobába. Na ő tipikusan az a típus, akit szánalomból képen röhögtem, nem hogy megijedjek tőle... Üssön meg! Én nem vagyok lelki terrorban tartva, hogy ne lépjem meg a hivatalos lépéseket, gondolom ezt tudta is, engem azért nem próbált bántani! A barátnőm viszont szereti és esze ágában sincs elhagyni! Na szerintem ez nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!