Férjem hónapok óta munkanélküli, az én felelősségem a számlák befizetése, teljesen úgy viselkedik mintha ő az egyik gyermekem lenne csak azt ismételgeti, hogy ő nem tud mit csinálni, ti tudnátok türelmesek lenni ilyenkor?
Már most stresszelek,hogy képtelen vagyok a jövő hónapban már befizetni a gyerekeink étkezési költségét az oviban ha a számlákat befizetem.
Ha ez így megy akkor a férjemmel teljesen tönkretesszük egymást a megoldhatatlannak tűnő gondok miatt.
Nem egészen értheö, hogy mi a gondod.
Az, hogy a férjed nem dolgozik és a te fizetésed nem elég, vagy hogy neked kell befizetni a számlákat, és nem a férjed intézi el helyetted.
Ha a férjed keres munkát, de nem talál, akkor az nem az ö hibája, ilyen esetben minden tisztességes nö a férje mellé állna, és természetesen türelmes lenne vele.
Ha viszont nem is keres munkát, akkor küldd el munkat keresni, és világosan mondd meg neki, hogy neki is van felelösége.
Akkor nem a számlákat fogod befizetni, hanem a gyerekednek a kajáját.
Most te vagy a kenyérkereső, neked kellett átvenned a szerepét.És? kutya kötelességed. A gyerekeid apja, és gondolom ezerrel keresi a melót, ugyanis egy férfi sem érzi jól a bőrébe magát, ha nem ő a családfenntartó.
Most viszont átérzed, hogy mennyire nem könnyű családfenntartónak lenned, és a felelősség mennyire nem elhanyagolható.
Ahelyett, hogy itt stresszelsz, erősítsd a férjedet és segíts be neki az álláskeresésbe.
Ismered a mondást: jóban-rosszban. Most rossz van nálatok-most kell helytállnod. Itt a bizonyításod időszaka.
9
Nem teszik át, attól mert egy munkanélküli van a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!