Aki már évek óta munkanélküli, család tart el, vagy máshogy oldod meg?
Ilyen esetben a férjem tartana el, illetve fordított esetben én őt.
Ha szükség lenne rá, az én szüleim tudnának támogatni, végszükség esetén pedig anyósomhoz vagy apósomhoz tudunk költözni (ők elváltak).
Jelenleg én tartom el a férjemet. Lányommal GYED-en vagyok.
Nov. 15-én a főnöke kis könyvvel foglalkoztatta tovább + munkanélküli segélyre jogosult a férjem.
Igaz, már nyár óta nézelődünk új állás gyanánt. Mivel itthon vagyok és napközben van 3-4 óra pihenő időm (lányunk alszik), így ráértem önéletrajzokat küldözgetni.
A férjem nyelvtanár és fejlesztőpedagógus. Nyelviskolában tanított 5 évig, majd ugye itt lett kis könyves. Vállalkozó volt egyébként, mert csak így vette fel anno a főnöke, ezzel a feltétellel.
Öröm az ürömben az, hogy elküldtem egy pályázatra az önéletrajzát, majd behívták. Meglepődtünk, mert egy egyetemre kellett mennie interjúra.
2 nappal később felhívták, hogy a 2. körre is mennie kell. Szerdán megy vissza a munkaügyibe kijelentkezni, mert felvették oda dolgozni.
Nem állami egyetem, egyház kezében van. Nagyon normálisak, csak pozitívan állnak a férjemhez.
Viszont, ha nem jött volna össze semmi hosszútávba, akkor nem tudom hogy oldjuk meg.
A magántanítványok nem hoznak annyit a konyhára.. meg hát nem is törvényes keretek közt zajlott.. már ha érted.
Nálunk is az a helyzet, albérletben élünk, párom keres, de keveset, nekem meg a szakmámban leghamarabb tavaszra ígértek állást, szakmán kívül pedig úgy tűnik, a kutyának se kellek, folyamatosan próbálkozok. Egy éve vagyok munkanélküli... pályakezdő.
Szóval nekem nem jár semmilyen segély, támogatás sem.
Párom fizetéséből, és a szüleim támogatásából szűkölködünk. Nem lesz karácsonyunk sem, se főzés, se családlátogatás (az én szüleim és barátaim nagyon messze élnek), csak mi leszünk itt, kettesben...
:)))
Ez se rossz.. Engem, ha kérdezett valaki, hogy most mi van, nem dolgozol? Azt mondtam, de, de most otthoni munkám van... :(
Nekem októberben járt le a GYES.
Azóta munkanélküli vagyok, párom tart el, de megőrülök, keresek, de nem találok, nem tudom, meddig fogom bírni:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!