Férjem hónapok óta munkanélküli, az én felelősségem a számlák befizetése, teljesen úgy viselkedik mintha ő az egyik gyermekem lenne csak azt ismételgeti, hogy ő nem tud mit csinálni, ti tudnátok türelmesek lenni ilyenkor?
Figyelt kérdés
Már most stresszelek,hogy képtelen vagyok a jövő hónapban már befizetni a gyerekeink étkezési költségét az oviban ha a számlákat befizetem.
Ha ez így megy akkor a férjemmel teljesen tönkretesszük egymást a megoldhatatlannak tűnő gondok miatt.
2012. dec. 19. 17:08
11/17 anonim válasza:
Fél éve lassan nem kapok munkát, pedig mindenre jelentkezem, de semmi válasz, vagy interjú után jön a szokásos majd hívjuk...
12/17 anonim válasza:
11
Kitartás, és ne csüggedj, fel a fejjel:)
13/17 anonim válasza:
tudni kellene, h marha jól eldagonyázik otthon, vagy kilincsel jobbra-balra, h legyen valami melója?
ha előbbi, akkor jogos a .asztatás, ha utóbbi, akkor hagyd, mert karácsony környékén nem nagyon szerveznek interjúkat.
az új évben majd beleveti magát az álláskeresésbe, ha komolyan veszi, akkor sikerrel jár.
14/17 anonim válasza:
Tényleg az a kérdés, hogy akar-e dolgozni, vagy sem. Mert ha akar, akkor elvállal bármit, és most ne támadjatok, mert ezt nem úgy írom, hogy minden szart vállaljon el, nyilván nem arra gondolok, hogy legyen hímringyó, ha már más nincs. Szó sincs erről. Csak a saját tapasztalatomat szeretném megosztani, hogy apám kijelentette, hogy ő nem fog 60.000 forintért dolgozni. Jaaa, mondom, akkor sokkal jobb, ha éhen döglünk, minthogy legyen az a 60 lepedő is, logikus. Aztán erre szép lassan rá,ment a család is. Elváltak, anyám ma is fizeti apám után az adósságokat...
15/17 anonim válasza:
Bocsi, úgy akartam írni: szép lassan ráment a család is.
16/17 anonim válasza:
Mint ahogy páran már írták, a párod hozzáállása a döntő. Nálunk is volt ilyen, ráadásul kb. 1 hónapja. Nekem nem azzal volt a bajom, h nincs állása, hanem ahogy viselkedett. Annak ellenére, h semmi dolga nem volt otthon, mindent én intéztem. Én kerestem neki melót, küldözgettem az önéletrajzát, stb. és ebből nekem pár hónap alatt elegem lett. Meg ő talált több munkát is, csak egyik sem tetszett neki, pedig nem voltak rossz helyek. Így aztán besokalltam egy idő után, és elmondtam neki, hogy nem ilyennek ismertem meg (azelőtt havi 300 órákat is dolgozott), és én már kezdek összeroppanni az anyagi helyzetünk miatt, amíg ő meg otthon nézi a filmeket. Végül sikerült helyre rázódnia, csak annyit sajnálok, hogy így az eddigiek közül a "legrosszabb" munkahely maradt csak, de nyilván ez is sokkal több, mint a semmi.
17/17 anonim válasza:
Csak most olvastam a kérdést,ha a férjed még mindig munka nélküli menj be az önkormányzathoz és kérj gyermekvédelmi támogatást.Ehhez pénzt nem adnak("csak" az iskolás gyereknek a bérlet hozzájárulást,de külön kell kérni),de ingyen kapják a óvodában és az iskolában az élelmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!