Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek a helyemben:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben: kutakodnátok vagy sem?

Figyelt kérdés
A házasságunk az elmúlt két évben a mélyben volt, most kezd jobb lenni néhány hete. Tulajdonképpen 180 fokos fordulat. Arra tippelek, hogy véget érhetett talán vmi (vki) az életében. De nem bízom benne, nem hiszek neki. Megtudtam a skype-hoz a jelszavát. Ti ellenőriznétek, hogy mit beszél a vélt másikkal?
2013. aug. 27. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt nem értem, hogy miért pont akkor kutakodsz, amikor megjavult a házasságotok?
2013. aug. 27. 16:09
 22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 20-as :)
2013. aug. 27. 16:11
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Kutakodás előtt gondold végig, hogy mit fogsz tenni, ha esetleg találsz valamit... mihez kezdesz? Sírsz, hisztizel, majd minden marad ugyanúgy? Mert ilyenkor nem szoktak elválni, csak még többet veszekednek.
2013. aug. 27. 16:23
 24/28 anonim ***** válasza:

Eláruom neked, még a jelszavát sem kell tudnod a Skype-hoz.

A beszélgetések a helyi gépen tárolódnak, tehát hiába tudod a jelszót, ha másik gépen lépsz be.

Ha az ő gépén vagy, akkor meg jelszó sem kell.

Megnyitod a következő könyvtárat: C:\user\*user neve*\AppData\Romaing\Skype\*felhasználó név*\main.db, és egy db adatbázis nézegetővel olvashatod. Pl.: SQL light admin

2013. aug. 27. 16:33
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Én tuti nem főznék kedvenc kaját annak, aki a szeretőjétől jön haza. Azért álljon meg a menet!
2013. aug. 27. 16:35
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
A vége az lesz, hogy haza megy, mint a szállodába, aztán közben más nőkkel kavar. Hiszen megteheti, így is kiszolgálják és kinyalják a seggét.
2013. aug. 27. 16:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Én kutakodnék, egy ideig többször is. Ha van valami akkor derüljön ki, a bizonytalanságnál minden jobb, én a magam részéről így érzem. Ha látod hogy nincs semmi, megnyugodsz és jobban hagyod őt szabadjára, mert tudod, hogy lehet.
2013. aug. 29. 09:45
 28/28 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen biztos vagyok benne, hogy találni fogok valamit. Sajnos. Eddig nem érdekelt, mert úgy volt, hogy külön megyünk. De most a váltás miatt érdekel. Hogy miért és mennyire őszinte vajon. De szerintem nem igazán.
2013. aug. 29. 09:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!