Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek a helyemben:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben: kutakodnátok vagy sem?

Figyelt kérdés
A házasságunk az elmúlt két évben a mélyben volt, most kezd jobb lenni néhány hete. Tulajdonképpen 180 fokos fordulat. Arra tippelek, hogy véget érhetett talán vmi (vki) az életében. De nem bízom benne, nem hiszek neki. Megtudtam a skype-hoz a jelszavát. Ti ellenőriznétek, hogy mit beszél a vélt másikkal?
2013. aug. 27. 15:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, most van fordulat, most kezd helyre-rázódni köztetek a kapcsolat ...

Addig, amíg nem volt köztetek tökéletes minden, addig miért nem kutakodtál? Miért most?

Ha eddig nem, akkor már ezután sem tenném!!!!

2013. aug. 27. 15:51
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kételkedsz, és megölöd a kapcsolatodat, vagy örülsz annak, hogy újra sínen vagytok, és továbblépsz.
2013. aug. 27. 15:51
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott kapcsolat? Most sem bírod elviselni, hogy LEHET, hogy mással volt. Akkor az hogy menne?

Magadat nyugtasd meg, nézd meg, olvasd el és válj el, mert ennek ennyi volt.

2013. aug. 27. 15:52
 14/28 A kérdező kommentje:
Elfogyott talán a hitem, a bizalmam, nem is tudom. Vajon valódi a fordulat? Ez gyötör engem, hogy mi van mögötte. Hogy ennek most hihetek-e.
2013. aug. 27. 15:53
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés jó: vajon valódi a fordulat?

Ha igen, akkor sima ügy.

Ha csak eljátssza, akkor palástolni akar valami valami mutyit.

Ha bízol benne, akkor elhiszed, hogy igaz.

Ha nem bízol benne, akkor...

2013. aug. 27. 15:57
 16/28 anonim ***** válasza:

A 8-as kommented kérdésére az a válaszom,hogy: ÉN IGEN!

Ugyan azt gondolom,mint a 11-es Válaszolód!

2013. aug. 27. 16:00
 17/28 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os, elmesélnéd a tapasztalatodat?
2013. aug. 27. 16:03
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem a 11-ben ott van minden amit a tapasztalatomból kifolyólag gondolok erről. De kérdezz bátran,ha szeretnél.
2013. aug. 27. 16:05
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked a nyitott házasság is megfelelne, akkor miért érdekes, hogy volt-e valakije? Csak azért, mert te még nem csaltad meg? A nyitott házasság azt jelenti, mindenki megcsalja a másikat.

Ne kutakodj, de ha ennyi nem bízol meg benne, ezután elviselnél egy harmadikat, akkor fölösleges vele maradnod.

2013. aug. 27. 16:05
 20/28 anonim ***** válasza:
96%

Ha nem vagy benne biztos, hogy a fordulat valódi, akkor:

szállj harcba, hódítsd vissza, csavard el ismét a fejét, hogy a fordulat valódi legyen!!!

Te vagy birtokon belül! Hozzád megy haza esténként, a te főztödet eszi, stb. stb. Minden eszközöd megvan ahhoz, hogy ismét csak a tied legyen, és ne a másé!

Fodrász, smink, jobban odafigyelni az öltözködésre, a hangulatodra, a kedvességedre. Főzd vacsira a kedvenceit, csinálj magatoknak közös programokat, elmenni ide-oda együtt, vagy a barátaihoz, vagy meghívni a barátait családostól, stb. stb.

Tudod, a család feje a férj, a nyaka az asszony! A fej mindig arra fordul, amerre a nyak akarja!!!!

Ne tépelődj, ne "nyavalyogj", cselekedj!

2013. aug. 27. 16:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!