Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a legjobban kezelni egy távházasságot?
3 hónap távollét, most telik le az első hónap belőle. Még két hónapig legfeljebb fényképen látjuk egymást, de egymás hangját halljuk Skype-on naponta. Mindkettőnknek igénye van arra, hogy naponta beszéljünk, de ez sokszor problémákat szül. A férjem minden délután nagyon fáradt, nincs elég lehetősége a kikapcsolódásra, emiatt pedig néha türelmetlen és ingerült. Nekem pedig kétségeim vannak, hogy vajon amikor letelik ez az idő, akkor is ugyanannyira fogjuk-e egymást szeretni... Közben pedig haszontalannak érzem magam, mert most munka nélkül vagyok, és nem tudom őt úgy támogatni, ahogy szeretném. Nagyon hiányzik és időről időre elővesz egy kicsit a depresszió. Nem tudom, mivel töltsem ki ezt a rengeteg üres időt.
A beszélgetéseink is kezdenek kiüresedni. Nem szoktunk ennyit ilyen aktívan beszélgetni egyébként, de most nincsen más "közös programunk". Félek, hogy megunjuk egymást. Van valakinek valami tanácsa?
Talán az a baj, hogy túl sokat agyalsz ezen, mert ahogy írod, sok a szabadidőd. Próbáld meg lefoglalni magad valamivel, amit szívesen csinálsz. Nincsenek barátnőid?
Gondolom, ő munkát vállalt kint, ezért is olyan fáradt. Próbáld őt megérteni, biztos nem könnyű. És ne azt nézd, hogy még két hónap, hanem hogy már csak két hónap!
Hogy szentül állítom, az túlzás... Attól félek, hogy megváltozik. Elég bunkó környezetben él most sajnos.
De igazad van, a szex hiánya is komoly probléma:D
Azért 3 hónap nem olyan nagy idő.
Ennyi idő alatt nem lehet elhidegülni, ha mégis, akkor ott már volt gond előzőleg is.
Nme mondom, hogy könnyű, de ez még nem a világ vége.
Köszönöm a válaszokat!
Lekötöm magam ahogy tudom (barátnőkkel is), de így is túl sok a szabadidőm. Soha sem tudtam mit kezdeni a szabadidővel, munkamániás vagyok.
Persze dolgozik, de nem csak a munka miatt fáradt, hanem mert egyáltalán nincsen lehetősége aktív pihenésre. Dolgoztunk ennél keményebben is életünkben, de az estéket tartalmasan töltöttük és ez segített kikapcsolódni. És itt nem csak a szexre gondolok:D
Persze örülök, hogy ez a legnagyobb gondunk, de félek folyamatosan, mert ha valahogy összeveszünk, nagyon nehéz lenne a kibékülés. Szeretném ezt a dolgot jól csinálni.
Még szerencse, hogy féltékeny nem vagyok. Az kéne még...
Sajnálom. Azért kitartást.
Akkor nincs valami tipped, praktikád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!