Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szeretsz a legjobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretsz a legjobban a férjedben?

Figyelt kérdés
Mi az a 3 legjobb külső-belső tulajdonsága, amit szeretsz benne?
2013. aug. 13. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy van! Minden pocikáját imádom! :)
2013. aug. 13. 21:42
 2/18 anonim ***** válasza:
66%

A testét az enyémhez teremtették,de most komolyan,ha nem találkozunk nem tudom,hogy a szex ennyire jó is lehet.

Iszonyatos hülyeségeken tudok nevetni és evvel őt is jó kedvre derítem és még fokozza ő is,pedig más barátom erre rosszul reagált,mások mindent túl komolyba vettek.

Úgyhogy együtt olyanok tudunk lenni,mint a tinédzserek.

Okos és minden érdekli,ilyen téren állandóan megújuló fajta. (39/N)

2013. aug. 13. 21:45
 3/18 anonim ***** válasza:
84%

Külső:

1. A (szerintem) tökéletes, férfias öltözködési stílusát

2. A testét úgy egészében, mert mindenhol pont olyan, amilyennek szerintem lennie kell

3. A sötétbarna szemeit a hatalmas szempilláival

Belső:

1. Azt, hogy nagyon beszédes, nincs olyan téma, amiről ne tudnánk beszélgetni, akármit elmondhatok neki

2. Azt, hogy tipikus olyan férfi, akire rábízhatok bármit, az egész életemet: szeret dolgozni, szereti a gyerekeket, szereti az állatokat. Tudom, hogy egy igazi férfi van mellettem, aki tudja mit akar az élettől, és eléri a céljait.

3. Szeretem, hogy nagyon jó az ágyban és hasonló nagy szexuális étvágya van, mint nekem és ezáltal még kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk

2013. aug. 13. 21:46
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Imádom a szemét, hatalmas szempillái vannak :), a száját, és a kezeit, de amúgy mindent szeretek rajta, nagyon jól néz ki. :)

Annyira egy rugóra jár az agyunk, hogy hihetetlen, ugyanazon a hülyeségeken tudunk nevetni, amit senki más nem ért rajtunk kívül. Nagyon házias, mindent megcsinál magától, szeret ölelgetni, simogatni, puszilgatni. :)

2013. aug. 13. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
A sunyi tekintetét, amikor játszunk, a cuki mosolyát, a szívdöglesztő tekintetét, a modorät, játékos természetét, édes testét, fiNom bőrét...imádom ahogy van:) 
2013. aug. 13. 21:50
 6/18 anonim ***** válasza:
A szex sajnos nem dominál nálunk, neki kisebb az étvágya:(
2013. aug. 13. 21:52
 7/18 anonim ***** válasza:

Külső:

1. a kékessszürke szemét, kiváltképp, mikor rám néz - olyankor ellágyul, és mosolyog

2. a mosolyát

3. a reggeli kócos-álmos arcát :)

Belső:

1. okos, és mindig új és új dolgokat tanít

2. határozott, kiáll magáért, a céljaiért, értem, biztonságban érzem magam vele

3. gyengéd, bármiről lehet vele beszélgetni, vicces, de mikor kell, komoly is

2013. aug. 13. 21:59
 8/18 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egy hős! :)
2013. aug. 13. 22:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Legjobban azt , hogy egy nagyon jó ember, és hatalmas szíve van.

Mázlim van amiért engem választott, és minden nap hálát adok ezért a mindenhatónak! Nála szeretőbb férfit nem is kívánhattam volna.:)

27/N

2013. aug. 14. 02:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Azt hogy mellette igazán önmagam lehetek és hogy mellette igazi nagybetűs NŐ lehetek.
2013. aug. 14. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!