Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretsz a legjobban a férjedben?
A testét az enyémhez teremtették,de most komolyan,ha nem találkozunk nem tudom,hogy a szex ennyire jó is lehet.
Iszonyatos hülyeségeken tudok nevetni és evvel őt is jó kedvre derítem és még fokozza ő is,pedig más barátom erre rosszul reagált,mások mindent túl komolyba vettek.
Úgyhogy együtt olyanok tudunk lenni,mint a tinédzserek.
Okos és minden érdekli,ilyen téren állandóan megújuló fajta. (39/N)
Külső:
1. A (szerintem) tökéletes, férfias öltözködési stílusát
2. A testét úgy egészében, mert mindenhol pont olyan, amilyennek szerintem lennie kell
3. A sötétbarna szemeit a hatalmas szempilláival
Belső:
1. Azt, hogy nagyon beszédes, nincs olyan téma, amiről ne tudnánk beszélgetni, akármit elmondhatok neki
2. Azt, hogy tipikus olyan férfi, akire rábízhatok bármit, az egész életemet: szeret dolgozni, szereti a gyerekeket, szereti az állatokat. Tudom, hogy egy igazi férfi van mellettem, aki tudja mit akar az élettől, és eléri a céljait.
3. Szeretem, hogy nagyon jó az ágyban és hasonló nagy szexuális étvágya van, mint nekem és ezáltal még kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk
Imádom a szemét, hatalmas szempillái vannak :), a száját, és a kezeit, de amúgy mindent szeretek rajta, nagyon jól néz ki. :)
Annyira egy rugóra jár az agyunk, hogy hihetetlen, ugyanazon a hülyeségeken tudunk nevetni, amit senki más nem ért rajtunk kívül. Nagyon házias, mindent megcsinál magától, szeret ölelgetni, simogatni, puszilgatni. :)
Külső:
1. a kékessszürke szemét, kiváltképp, mikor rám néz - olyankor ellágyul, és mosolyog
2. a mosolyát
3. a reggeli kócos-álmos arcát :)
Belső:
1. okos, és mindig új és új dolgokat tanít
2. határozott, kiáll magáért, a céljaiért, értem, biztonságban érzem magam vele
3. gyengéd, bármiről lehet vele beszélgetni, vicces, de mikor kell, komoly is
Legjobban azt , hogy egy nagyon jó ember, és hatalmas szíve van.
Mázlim van amiért engem választott, és minden nap hálát adok ezért a mindenhatónak! Nála szeretőbb férfit nem is kívánhattam volna.:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!