Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi hiányzik a legjobban, ha a...

Mi hiányzik a legjobban, ha a párod nem lehet hosszabb ideig veled?

Figyelt kérdés
mi hiányzik benne? Milyen programokat szerveztek ha újra találkozhattok?
2013. aug. 9. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindene :-) !!!! Hiányzik a jelenléte a mindennapokból,hogy nem ölelhetem át ,a beszélgetések ... meg úgy általában ,nagyon üres nélküle a lakás ! Nem is igazán tudok mit kiemelni ,hiányzik Ő úgy ahogy van !!! Éjjelente nem alszom ,mert nálunk a kis kifli -nagy kifli póz a nyerő ;) . Egyébként nálunk elég sűrűn van ilyen "hosszabb idő" ,mivel külföldön melózik ,de max 3 hetente hazajön . Nem szükségesek programok ,elég ha együtt lehet a kis családunk ;) ! De ilyenkor nyáron mindig elmegyünk valahová ,Balcsi Velencei tó ...
2013. aug. 9. 11:41
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmes választ!! :)

az én barátom kedden jön haza, de már nagyon nem tudok mit kezdeni magammal úgy várom. Persze nem az van h hetekig csak ültem és vártam, de most h közeleg az időpont már nagyon fel vagyok csigázva.

2013. aug. 9. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Neked is külföldön dolgozik ,kérdező ?
2013. aug. 9. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
31%
Én egy hónapja nem làttam. Itthon dolgozik de koràn kel és későn ér haza olyankor egyből alszik. Egyszer àtmentem de hasznàlhatatlan volt, beszélni sem tudott a fáradtságtól, azóta nem erőltetem, levelezünk pàrszor napközben és kész. Voltam azóta nyaralni szülőkkel és baràtnőkkel, nem unatkoztam. Itthon pedig filmet nézek és nyelvet tanulok, ősszel 2 nyelvvizsgàm lesz. Júliusban 6 óràban dolgoztam is, hamar eltelt. Igazàból csak a szex hiànyzik, amúgy most jól esik egyedül lenni, nem vàgyom a folyamatos együttlétre ami ezelőtt volt. Nemsokà megyünk együtt is egy hétre nyaralni, fura lesz a non-stop együttlét, szerintem egy hosszúhétvége elég lett volna.
2013. aug. 9. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Amikor összejöttünk-azóta a felesége lettem- 3 hét "járás" után vissza kellett mennie Angliába, ahol dolgozott. Egy hónapig voltunk külön, mindketten depisek lettünk, mire hazajött. Vissza se ment utána többet... Nem ért annyit a pénz.
2013. aug. 15. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!