Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Első sorban azt, hogy nem létezik! De amúgy egy s.eggfej.
2/10 anonim válasza:
Csak egyet. Hogy még nem talált rám.
3/10 anonim válasza:
Elso valaszolo:
Miert mentel hozza egy nemletezo se.ggfejhez?
4/10 fospuska válasza:
na,mingyá megkérdezem az asszonyt. de eltarthat hajnal 4-ig,mire leszűkíti 3-ra.:)
5/10 anonim válasza:
Egyet utáltam benne de azt nagyon!Hogy megütött!Utilapot is kapott a lábára!
6/10 anonim válasza:
Az utálat erős kifejezés az én drága egyetlen papamacimmal kapcsolatban <3 (Bocs, ez erős volt :D)
Maximum azt vethetem a szemére, hogy évek óta "rajongok" érte, és ez baromi fárasztó, de elnézem neki :)
8/10 anonim válasza:
ha én azt most elmondanám....mindenki akkor ismeri meg igazán amikor együtt élnek.a szerelem vak...de egy ökör voltam.
9/10 anonim válasza:
Nem hiába mondják, mielőtt összeházasodsz él együtt, fél évet, h lásd milyen is.:)
10/10 anonim válasza:
-Amikor leráz napokig ha közeledek (szex)
-Amikor butának néz
-Amikor nem lehet vele beszélgetni, a falnak beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!