Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Februárban volt az esküvőm, de nem irattam még át a nevemet az okmányaimon. Lehet ebből probléma szülésnél?
Bocs előre, mert ez nem a kérdésre válasz, csak mostanában olyan gyakran találkozok hasonló problémával és elgondolkoztam rajta, hogy miért olyan lényeges akkor megváltoztatni a nevet, ha utána csak nyűg az átíratás meg minden. Az összes papír marad a régi néven, míg nem sürgős.
Nekem ez olyan fura. Nyilván olyan is van, hogy valakinek utána úgy alakul az élete, hogy nem egyből tud vele rohanni hivatalos helyekre, de akinek nem így van, hanem csak úgy nem megy, annak akkor miért volt olyan fontos?
Nem bántásból írom, nincs bennem semmi rosszindulat, csak mondom, elgondolkoztam, hogy akkor miért.
20as, hogyhogy honnan vettem? Mikor jelentkeztem terhesgondozásra, nem egyeztek az adatok (konkrétan a nevem a személyin meg a taj-kártyán) és egyből szóltak, hogy ez így nem lesz jó. Valahogy nem gondoltam, hogy de én mégis kipróbálom, mi történik, ha lánykori néven marad a taj-kártyám.. :)
(az adókártyám nekem is mind a mai napig a lánykori nevemen van)
Ez megnyugtató :)
Gratulálok, örömteli babázást neked!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!