Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Februárban volt az esküvőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februárban volt az esküvőm, de nem irattam még át a nevemet az okmányaimon. Lehet ebből probléma szülésnél?

Figyelt kérdés
Két hét múlva szülök lesz-e belőle valami probléma, mert ugye vinni kell a anyakönyvi kivonatot abból hogy nem irattam át.. Köszönöm a válaszokat !
2013. aug. 24. 13:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szülésnèl nekem se volt gond. Taj szàm ès adòszàm nem vàltozik....
2013. aug. 24. 18:23
 22/26 anonim ***** válasza:

Bocs előre, mert ez nem a kérdésre válasz, csak mostanában olyan gyakran találkozok hasonló problémával és elgondolkoztam rajta, hogy miért olyan lényeges akkor megváltoztatni a nevet, ha utána csak nyűg az átíratás meg minden. Az összes papír marad a régi néven, míg nem sürgős.

Nekem ez olyan fura. Nyilván olyan is van, hogy valakinek utána úgy alakul az élete, hogy nem egyből tud vele rohanni hivatalos helyekre, de akinek nem így van, hanem csak úgy nem megy, annak akkor miért volt olyan fontos?

Nem bántásból írom, nincs bennem semmi rosszindulat, csak mondom, elgondolkoztam, hogy akkor miért.

2013. aug. 25. 00:30
 23/26 anonim ***** válasza:

20as, hogyhogy honnan vettem? Mikor jelentkeztem terhesgondozásra, nem egyeztek az adatok (konkrétan a nevem a személyin meg a taj-kártyán) és egyből szóltak, hogy ez így nem lesz jó. Valahogy nem gondoltam, hogy de én mégis kipróbálom, mi történik, ha lánykori néven marad a taj-kártyám.. :)

(az adókártyám nekem is mind a mai napig a lánykori nevemen van)

2013. aug. 31. 12:18
 24/26 anonim ***** válasza:
23as. 4 éve és múlt nyáron szültem, senki nem észrevételezte a nevemet. Igaz, nekem csak egy -né-vel lett több, a vége ugyanaz. A kórházban rákérdeztek, mikor rögzítették az adatokat, sehol mást nem érdekelt. A helyi sztk-ban 10 év után vezették át az adataimat, mikor végre valakinek feltűnt a laborban. A taj számod ugyanaz, azon kívül szerintem mást nem érdekel. De hogy gyedet nem utalnak, az nekem homályos, hogy miért?
2013. aug. 31. 16:32
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sikerült előbb megszülnöm, nem volt semmi probléma a nem átírás miatt ..
2013. szept. 4. 10:40
 26/26 anonim ***** válasza:

Ez megnyugtató :)

Gratulálok, örömteli babázást neked!:)

2013. szept. 13. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!