Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlanul nagyon sokat örököltem, egy külföldön élő rokontól, megvolt a hagyatéki tárgyalás, és eljárás, újgazdag lettem. Eltitkoljam a feleségem elől?
többször szóba került a válás, mert ő úgy gondolja hogy a férfi dolga a pénzt előteremteni, de a nő is dolgozzon.mindketten 100 at keresünk, de szinte egyik napról a másikra élünk, mert kiskegyednek lennének igényei, de azért már nem hajlandó dolgozni!!
Egy új bankszámlára utaltattam minden örökölt pénzt, és a cégekből befolyó pénzt is ide kértem.
Ő semmit sem tud róla, de mivel havi szinten is rengeteg ami kapok, mit csináljak hogy ne legyen feltűnő?
már vetem pár parfümöt, meg cipőt, ruhát, és elkezdett kiváncsi lenni, de nem tudja honnan van rá:
Ti mit tennétek a helyemben, megvárnátok a válást? nehogy kiforgasson a vagyonomból?mert többször is megmondta h miért nem költök rá, mert minden férfi költ a párjára, de ilyen fizetésből mit csináljak?
az örökséget meg nem akarom felhozni.szóval elég tré helyzet!
2es
hozzászóló!
áruld már el mi bajod van?
ez egy oldal, ahol kérdéseket lehet feltenni, amire mások válaszát is várja a kérdező.
talán zavar, mert te is hasonló helyzetben vagy, mint én voltam, eddig?
akkor talán nem irigykedni kellene!
ugyanannyit keresünk, ahogy írtam, én beletörődtem eddig a csoró életbe, nem vágtam a fejéhez, hogy miért nem dolgozik másodállásba, vagy miért kell szépészeti dolgokra költeni?
de ő állandóan ezt sorolgatta, hogy miért nem dolgozok többet, mert nem költök rá?
szarrágó, mi?
sztem meg a nők azok!
pont az ilyen nők, a kihasználós félék.
7es
kívánom hogy neked is hasonlóan rossz életed legyen, és átéld mindezt!
de neked az élet ne adjon második esélyt!
ha valakinek van arra ideje, hogy azon fárassza magát hogy valami nem igaz dolgot állít, annak nem tudom mi értelme ezen az oldalon, ahol anonym válaszolók vannak!
további szép napot, kedves hetes panelproletár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!