Mit tehetek egy ilyen szülővel? (segítség! )
Mindenki azt hiszi, hogy ilyen csak másokkal történhet, de nem. Anyám 1-2 éve a fejébe vette, hogy mivel mással nem tud megfogni, majd a "törvénnyel" megfog, és legalább 30x hívta ki rám a rendőröket, mentőket, hogy én őrjöngök, fölöslegesen. Ha összetört egy tányér, már tárcsázta a 112-t és előadta, hogy én törtem zúztam, megvertem.
Pszichiáter is vizsgált minket, fogalmam sincs, hogy róla mit állapítottak meg, rólam csak valami semleges eredményt "nem meghatározott személyiségzavar" én évekig elhesegettem ezt az egészet, mert anyám műve volt, de most ez is előtérbe került és tőle hallgatom, hogy nem vagyok normális, hogy börtönbe kerülök, meg nézzem mit csináltam. A hatóság malma meg már beindult. Mindenféleképpen engem fognak gyanúsítani, legutóbb egy rendőrt kellett fejelentenem mert emiatt akart 150 ezer forintra megbűntetni.
Rajta vagyok, hogy elkölzöttek, de egyenlőre nem megy. Hogyan tudnám kimosni magam ebből? Úgy érzem a hatóság nem hogy fél közbeavatkozni, de ha dönteni kell kit "szivatnak" meg, inkább rám jár a rúd, mint anyámra, hiába ő terrorizál.
Egyszerűen senki sem hiszi el, hogy nem csinálok semmit, és hogy egy elmebeteg, ráadásul a hatóságoknál felgyülemlett papírok a szöges ellentettjét mutatják az egésznek. (miszerint én vagyok egy dühöngő őrült)
Anyám ezt szándékosan, tudatosan csinálja és nem tudom, hogy nevezhetem-e megőrülésnek, lehet hogy egyszerűen csak féktelenül aljas és számító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!