Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlanul nagyon sokat örököltem, egy külföldön élő rokontól, megvolt a hagyatéki tárgyalás, és eljárás, újgazdag lettem. Eltitkoljam a feleségem elől?
többször szóba került a válás, mert ő úgy gondolja hogy a férfi dolga a pénzt előteremteni, de a nő is dolgozzon.mindketten 100 at keresünk, de szinte egyik napról a másikra élünk, mert kiskegyednek lennének igényei, de azért már nem hajlandó dolgozni!!
Egy új bankszámlára utaltattam minden örökölt pénzt, és a cégekből befolyó pénzt is ide kértem.
Ő semmit sem tud róla, de mivel havi szinten is rengeteg ami kapok, mit csináljak hogy ne legyen feltűnő?
már vetem pár parfümöt, meg cipőt, ruhát, és elkezdett kiváncsi lenni, de nem tudja honnan van rá:
Ti mit tennétek a helyemben, megvárnátok a válást? nehogy kiforgasson a vagyonomból?mert többször is megmondta h miért nem költök rá, mert minden férfi költ a párjára, de ilyen fizetésből mit csináljak?
az örökséget meg nem akarom felhozni.szóval elég tré helyzet!
az asszonyka pénzéhes volt, ő sorolta állandóan az anyagi gondokat, tudtuk hogy rosszul állunk, de én nem emlegettem fel minden nap.
ellenben , ő igen!
mint írtam, ezért a válás többször szóba került, még mielőtt örököltem volna, de mivel ő kiforgatna teljesen ha ezt megtudná, én valszeg válni szeretnék.
ezért kértem itt ismeretlenek válaszát.
de annak az irigykedő válaszolónak nem hogy olyan élete nincs, mint amit itt írt, hanem még az ált iskolából is hiányzott, mikor szövegértést tanították!
Persze, ha fordítva alakult volna a dolog, Te lennél első körben felháborodva, hiszen házasok vagytok, vagy mi fene;)
Tegyük fel, hogy örököltél, amit erősen kétlek, de számba vehetnéd azt is, hogy megoldódnak az anyagi problémátok, a feleséged szeretne mondjuk szép lenni újra, adni magára, legyen önbizalma... Még talán megérteném, ha Te lapátoltad volna össze a pénzt, míg a feleséged otthon malmozott, ... De nem, dolgozott, álmodozni pedig lehet, vágyott pár dologra, de ha elment volna másodállásba, hogy adni tudjon magára, akkor meg az lenne a bajod, mert elhanyagol, csak magára gondol, mert szép akar lenni. Ezt most sajnálod tőle, én meg lesajnállak a nemlétező millióiddal együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!