Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Februárban volt az esküvőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Februárban volt az esküvőm, de nem irattam még át a nevemet az okmányaimon. Lehet ebből probléma szülésnél?

Figyelt kérdés
Két hét múlva szülök lesz-e belőle valami probléma, mert ugye vinni kell a anyakönyvi kivonatot abból hogy nem irattam át.. Köszönöm a válaszokat !
2013. aug. 24. 13:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hát nekem fura, hogy február óta még nem volt rá fél napod, hogy átírasd...

A lényeg, irány az okmányiroda, új lakcímkártya, 0 Ft, új személye, 1500, új jogsi, 3000, új taj kártya, 3000, új adókártya, 3000(?), bankba ingyen átírják, ha közművek vannak a neveden, az is ingyen van.

Ez fél napos utánajárás.

2013. aug. 24. 14:40
 12/26 A kérdező kommentje:
14:16 te jo nagy paraszt vagy, volt okom rá hogy még ne irassam át ..
2013. aug. 24. 14:43
 13/26 A kérdező kommentje:
14:40 es válaszoló, köszönöm :) akkor 1 nap alatt meglesz minden , köszi :)
2013. aug. 24. 14:44
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekünk májusban volt az esküvőnk, novemberre várjuk a babát, és még én sem csináltattam meg (igen, volt rá okom, kórháztól kezdve sok midnen más...). Sajna az okmányirodában (itt Bp-en) 1 hónapos várakozási idő van,ezért nekem nem egy nap lesz, de reménykedem, hogy időre sikerül elintéznem mindent. Remélem vidéken élsz, az most nagy előny lesz! :) Boldog babázást kívánok nektek! :)
2013. aug. 24. 14:47
 15/26 anonim ***** válasza:
64%
Gondoltad, hogy addig elváltok és nem lesz rá szükség? Vagy mi volt az a JÓ ok? :D
2013. aug. 24. 14:50
 16/26 anonim ***** válasza:
55%
Nem hinném, hogy magyarázattal tartozna neked. A kérdés nem erről szólt. Magánügye. De baromi vicces vagy, tényleg.
2013. aug. 24. 14:51
 17/26 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, nekem nem volt rá jó okos, szombati napon volt az esküvő, hétfőn meg szabadságon voltam, és átírtam a papírokat mindenhol

de mindegy, nem az én dolgom

2013. aug. 24. 14:51
 18/26 anonim ***** válasza:
Èn az oktoberi esküvőnk utàn februàrban irattam àt, miért? Csak ùgy. Babàt vàrtunk elvoltam màssal foglalva. Viszont mikor megszuletett a lânyom ügyfélkaput akartam csinàltatni, ahol a rendszer kidobta, hogy màr nem ugy hivnak. Büntetès nem jâr érte, de marha nagy màkom volt, hogy hivatalos szervnèl nem derült ki...pl vezetèsnèl.Vègig lejàrt okmànyaim voltak...Szòval mielőbb irasd àt...
2013. aug. 24. 15:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen vidéken vagyok remélem sikerül elintézni, de nem fogok emiatt idegeskedni, sztem mindenkinek magánügye hogy miért nem intézte el.. a kedves kommentelőknek..
2013. aug. 24. 16:23
 20/26 anonim ***** válasza:
37%
1! ezt honnan vetted? Én házasságkötés után csak a személyimet csináltattam meg újra (akkor nem volt lakcímkártya), a taj-kártyám meg az adókártyám a mai napig a "lánykori" nevemre szól. Sok éve. Szültem eddig két gyereket, senki se észrevételezte.
2013. aug. 24. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!