Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Februárban volt az esküvőm, de nem irattam még át a nevemet az okmányaimon. Lehet ebből probléma szülésnél?
Figyelt kérdés
Két hét múlva szülök lesz-e belőle valami probléma, mert ugye vinni kell a anyakönyvi kivonatot abból hogy nem irattam át.. Köszönöm a válaszokat !2013. aug. 24. 13:19
11/26 anonim válasza:
Hát nekem fura, hogy február óta még nem volt rá fél napod, hogy átírasd...
A lényeg, irány az okmányiroda, új lakcímkártya, 0 Ft, új személye, 1500, új jogsi, 3000, új taj kártya, 3000, új adókártya, 3000(?), bankba ingyen átírják, ha közművek vannak a neveden, az is ingyen van.
Ez fél napos utánajárás.
12/26 A kérdező kommentje:
14:16 te jo nagy paraszt vagy, volt okom rá hogy még ne irassam át ..
2013. aug. 24. 14:43
13/26 A kérdező kommentje:
14:40 es válaszoló, köszönöm :) akkor 1 nap alatt meglesz minden , köszi :)
2013. aug. 24. 14:44
14/26 anonim válasza:
Nekünk májusban volt az esküvőnk, novemberre várjuk a babát, és még én sem csináltattam meg (igen, volt rá okom, kórháztól kezdve sok midnen más...). Sajna az okmányirodában (itt Bp-en) 1 hónapos várakozási idő van,ezért nekem nem egy nap lesz, de reménykedem, hogy időre sikerül elintéznem mindent. Remélem vidéken élsz, az most nagy előny lesz! :) Boldog babázást kívánok nektek! :)
15/26 anonim válasza:
Gondoltad, hogy addig elváltok és nem lesz rá szükség? Vagy mi volt az a JÓ ok? :D
16/26 anonim válasza:
Nem hinném, hogy magyarázattal tartozna neked. A kérdés nem erről szólt. Magánügye. De baromi vicces vagy, tényleg.
17/26 anonim válasza:
hát nem tudom, nekem nem volt rá jó okos, szombati napon volt az esküvő, hétfőn meg szabadságon voltam, és átírtam a papírokat mindenhol
de mindegy, nem az én dolgom
18/26 anonim válasza:
Èn az oktoberi esküvőnk utàn februàrban irattam àt, miért? Csak ùgy. Babàt vàrtunk elvoltam màssal foglalva. Viszont mikor megszuletett a lânyom ügyfélkaput akartam csinàltatni, ahol a rendszer kidobta, hogy màr nem ugy hivnak. Büntetès nem jâr érte, de marha nagy màkom volt, hogy hivatalos szervnèl nem derült ki...pl vezetèsnèl.Vègig lejàrt okmànyaim voltak...Szòval mielőbb irasd àt...
19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen vidéken vagyok remélem sikerül elintézni, de nem fogok emiatt idegeskedni, sztem mindenkinek magánügye hogy miért nem intézte el.. a kedves kommentelőknek..
2013. aug. 24. 16:23
20/26 anonim válasza:
1! ezt honnan vetted? Én házasságkötés után csak a személyimet csináltattam meg újra (akkor nem volt lakcímkártya), a taj-kártyám meg az adókártyám a mai napig a "lánykori" nevemre szól. Sok éve. Szültem eddig két gyereket, senki se észrevételezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!