Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti hozzámennétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hozzámennétek egy olyan pasihoz aki mezőgazdaságban dolgozik? Mivel télen nincs munka miből élnétek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Akkor ebből a pénzből félre is tud rakni télire. Hol itt a baj ?
2013. aug. 20. 15:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Már jeleztem a moderátoroknak, hogy kötekedik.
2013. aug. 20. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem lehetne belőle megélni senki nem csinálná :D Amúgy az állam igencsak támogatja a mezőgazdaságot, de ez se igaz h idénymunka lenne.

Mamánál akik nyáron arattak, télen a szerszámokat, gépeket tartották karban

2013. aug. 20. 15:54
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Lehet maradi vagyok, de én olyan pasioz mennék(mentem) hozzá, akit szeretek.
2013. aug. 20. 15:57
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
nem mondtad konkrétan, hogy milyen munkát végez a mezőg-ban, az elég kiterjedt munka. Kombájnozik? És meddig is tart az aratás, két hónap kb? SZóval 2x200e ft-ot keres és szerinted ebből ő megél? Biztosíthatlak, hogy mást is csinál, mert a mezőg-ban nem olyan van, hogy én csak ehhez értek, vagy amahhoz, mert nagyon átfogó dolog és így adódik, hogy egy mezőgazdász általánosságba ért a földekhez, gépekhez, többség még állatokhoz is, na meg fuvarozik is, ha van saját gépállománya, mert egész évbe nem szállíthat búzát, egy IfA meg ne álljon ott 10 hónapig.
2013. aug. 20. 16:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy john deer-t is vezet vagyis szánt, permetez stb.
2013. aug. 20. 16:17
 17/21 anonim ***** válasza:
73%

félretesz a nyári fizuból valamennyit télre. de amúgy télen is tud munkát vállalni (fát hasogatni idősebbeknél, ilyesmi).

ha élelmes, talpraesett fickó, aki tesz a saját sorsáért, akkor nem az lenne a kifogásom, h mi a foglalkozása.

2013. aug. 20. 16:24
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

Kérdezd meg ezt a kérdezőt, hogy ők meg az embereik mit csinálnak télen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__45958..

2013. aug. 20. 16:59
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Miből élnénk kettőnk fizetéséből, télen is talál munkát.ű
2013. aug. 20. 17:04
 20/21 anonim ***** válasza:
10%
Nem mennék hozzá. Az esetek többségében nem egy észkombájn egy ilyen munkát dolgozó ember.
2013. aug. 20. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!