Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, gondoskodunk, vagy cseszegetünk? Hol a határ a kettő között?
Utálok én lenni a gonosz, aki nem hagy nyugtot a párjának és mindenért cseszegeti, de nem bírom elnézni, hogy nem teszi meg azt amit csak ő tud megtenni.
(Nem a házimunkáról beszélek, hanem pl személyi hosszabbítás, hivatalos dolgok, elmenni kivizsgálásra, felhívni a szülőket, hasonlók...)
Ha ezért mindennap szólunk, akkor most cseszegetünk, vagy gondoskodunk? Ha nem szólok, és hagyom, hogy megbüntessék akkor meg bűntudatom lenne.
Mi a megoldás? Nálatok hogy van ez?
egyáltalán nem életképtelenek csak a mi nők ezt hisszük és minél jobban kiveszed a kezéből ezeket a dolgokat annál jobban el fog tunyulni. Ha nem megy el a fogával akkor nem megy el. Akkor fájni fog neki. És akkor majd előbb utóbb elmegy.
Ha meg szólni kell ilyen alapvető dolgokért és ti ezt szó nélkül le is asszisztáljatok akkor nagy gratula nektek. Ebből lesznek a pipogya pasik akik 60 évesen a seggüket nem tudják kitörölni.
Én a végén már úgy voltam, hogy nem vagyok az anyukája, ha nincs rám hatással (pl. büntetés kifizetése), akkor egyszer megemlítem, utána ráhagyom. Előtte én is gondoskodó akartam lenni, de rájöttem, hogy fölösleges.
Most amikor allergiaszezonban fulladozik, akkor megkérem, hogy csendesebben haldokoljon, ne zavarjon vele. Évekig mondtam, hogy menjen el vizsgálatra, több éven keresztül ősztől tavaszig kértem, hogy MOST jelentkezzen be, olyankor kell allergiavizsgálatot elvégeztetni amikor nincs baja és nem tömi magát össze-vissza gyógyszerekkel amit épp recept nélkül árulnak (vagy vényköteles, de haveroktól innen-onnan összeszed hogy hátha...). Ha valaki 30 felett erre sem képes, akkor így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!