Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátok büszke a párotok?
Kedves kérdező!
Egyetértek a korábbi hozzászólókkal, különösen a 20-assal. Biztosan büszke rád, de nem tudja így megfogalmazni. Te elmondtad már neki, miért vagy rá büszke? Szerintem ez segítene neki is szavakba önteni, amit gondol. Kérdésedre válaszolva szerintem büszke rám a párom. Hogy miből gondolom? Mindenhova magával visz, örömmel mutat be másoknak, és nem egy alkalommal pattintott már le nálam sokkal szebb nőket a fülem hallatára mondván: "Nekem már feleségem van, és szeretem." (Nem tudta, hogy én is hallom.)
"Jobb lenne inkább jól megdugna, hogy ne legyél ilyen frusztrált."
Az érdekes lenne, férfi vagyok. Ti fordítva is csináljátok?:)
Nem tudom, nekem... nem az, hogy rosszul esne, inkább kevésnek érezném magam, ha arra lenne büszke, hogy meg tudom fűszerezni a húst. Az életemben a legtöbb dolgot AKARTAM, és amit akartam, és megcsináltam, arra nem másnak kell büszkének lennie, hanem nekem. Az meg, hogy milyen vagyok, nem az én érdemem, ezt dobta a gép. Soha nem akartam vicces lenni, vagy okoskodó. Ha ezzel együtt szeret, az a legjobb érzés a világon, de büszkének nem kell lennie erre, mert nincs miért.
Akkor legyen rám büszke, ha akaratom ellenére, a "nagyobb jó" érdekében elviszem az Egy Gyűrűt a Végzet Hegyére. Akkor meg is sértődnék, ha nem vereget vállon.
Kedves Kérdező, ne legyél csalódott. A kérdésed hatására én is megkérdeztem a Páromat, hogy büszke-e rám? Azt mondta: igen. Kérdeztem, és miért? Erre azt válaszolta: hát... csak.
Nem tudott így hirtelen válaszolni rá, és azt mondta, nem is akar ezen gondolkodni, csak büszke rám, és kész. Szóval szerintem ne haragudj a férjedre, hogy hirtelen ő sem tudott mit mondani... :)
Na, az előbb én is megkérdeztem a párom, mert kíváncsi lettem mit válaszol.
Azt mondta büszke rám, mert egyetemre járok és nagyon jó eredménnyel, meg büszke azért is mert hiába voltak vele egykorú barátnői régebben ( ő 30 éves ) én vagyok eddig a legháziasabb barátnője fiatal korom ellenére, meg büszke rám, mert mindent megteszek a céljaimért és büszke rám, mert szerinte én vagyok a legszebb nő a földön.
Én magam is meglepődtem, nem gondoltam, hogy ennyi mindent mondd :D
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!