Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rátok büszke a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátok büszke a párotok?

Figyelt kérdés
mi 5éve vagyunk együtt,2gyerkőc van,és ma megkérdeztem miért büszke rám és semmi nem jutott eszébe:(
2013. aug. 14. 22:56
1 2 3 4 5
 11/47 AeonFLUX ***** válasza:
23%
Montihunnál a pont.
2013. aug. 15. 00:01
 12/47 anonim ***** válasza:
55%
8-as vagyok...most miért is lettem ilyen szinten lepontozva???
2013. aug. 15. 00:05
 13/47 anonim ***** válasza:
35%

"7 pasitól miért kérdezel ilyet? lehet hirtelen azt se tudta szegény mire gondolsz "

Ez zseniális! 7 -nél és Montihunnál a pont.

2013. aug. 15. 00:09
 14/47 anonim ***** válasza:
30%
Azt mondta büszke rám, amiért lepontoztam itt a sok barmot, akire szintén büszke valamiért a párja:)
2013. aug. 15. 00:54
 15/47 anonim ***** válasza:
77%
1-es: akkor nem rád büszke, hanem érdekbüszke. Ha nem lenne, nem szeretne. Ha nem emberileg büszke rád, már rég megette a fene.
2013. aug. 15. 00:54
 16/47 anonim ***** válasza:
61%

"Azt mondta büszke rám, amiért lepontoztam itt a sok barmot, akire szintén büszke valamiért a párja:)"

Jobb lenne inkább jól megdugna, hogy ne legyél ilyen frusztrált.

2013. aug. 15. 01:12
 17/47 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom, hogy büszke-e rám, de nem szeretném. Olyan... fogyatékosan hangzik.
2013. aug. 15. 01:26
 18/47 anonim ***** válasza:
85%
Sosem mondta még. Igazából nagyon nincs is mire büszkének lenni. Én sem vagyok az magamra, se rá, nem is gondolkodtam még ezen a kérdésen, így én sem tudnék kapásból mit rávágni. Ezen felesleges kattogni szerintem. Van diplománk, dolgozunk, sportolunk, jól keresünk, szép házunk van, több autónk, járunk nyaralni, szórakozni, színházba, ide-oda. Ezt együtt értük el. Valamilyen szinten kölcsönösen büszkék vagyunk a másikra, amiért segítjük egymást előre az életben, de olyan kiemelkedő munkásságunk nincs, amire azt mondhatnánk, hogy na büszke vagyok rád, mert ezt, meg azt tetted. Én csak úgy simán büszke vagyok rá, hogy ő a férjem és kész. Te is az a típus vagy, aki problémákat gyárt. Ebből később el fogsz jutni addig, hogy már nem szeret, sőt meg is csal, és inkább menjetek szét. Csak mert letámadtad egy idióta kérdéssel ő meg sokkot kapott tőled. Maradj nyugton inkább, és gondolkodj azon, hogy mit tehetnél, amiért MAGADRA büszke lehetnél. Ne azon, hogy miért nem büszke rád senki.
2013. aug. 15. 01:40
 19/47 anonim ***** válasza:
91%
Te miért vagy büszke rá?
2013. aug. 15. 02:36
 20/47 anonim ***** válasza:
55%

Boldog veled, szeret. Büszke lehet rád, mert két okos, egészséges gyerekkel ajándékoztad meg. Büszke lehet rád, mert helytállsz mint édesanya és szerető felesége vagy.

Vannak, akik nem tudják megfogalmazni ezt így, csak érzik a mindennapokban, hogy minden rendben van a házasságukban, és jól érzik magukat: vagyis boldogok. Nem okoznék magamnak fölösleges problémát ilyen kérdésekkel. A férfiak többsége nem így "működik". De ez nem baj. (Ide egy mosolyjelet képzelj el.)

2013. aug. 15. 05:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!