Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rátok büszke a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátok büszke a párotok?

Figyelt kérdés
mi 5éve vagyunk együtt,2gyerkőc van,és ma megkérdeztem miért büszke rám és semmi nem jutott eszébe:(
2013. aug. 14. 22:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
40%
1-es, csak sajnálni tudlak, ha ezek miatt büszke rád a párod!
2013. aug. 15. 06:28
 22/47 anonim ***** válasza:
77%

Na, hát ez a baj, hogy elképzelés, az van, hogy mire kell/lehet büszkének lenni, és szinte mind kivétel nélkül olyan, ami akkora teljesítmény, hogy legalább száz másik ember is felnézzen az illetőre, na akkor majd én is. Olyan dolgokra alig vagyunk büszkék a másikban, amit mindenki csinál, mert az olyan snassz, hiszen mindenki tudja, csak épp elfelejtjük, hogy mindenki kicsit máshogy csinál mindent, és ez vagy az teljesen más teljesítmény xy-nak, mint wz-nek.

Igenis, lehet, és kell büszkének lenni olyan dolgokra, hogy én gyereket nevelek, hiszen gondoskodok róla, és én faragok embert belőle és adok neki értékrendet, tartást, stb., vagy arra, hogy valaki leszokott a dohányzásról, vagy arra, hogy a férjem a belét kidolgozza, bár nehezen élünk, de mikor hivatást váltottam, ő tartotta a hátát, hogy véghez tudjam vinni, amit szeretnék, és büszkének lehet lenni arra is, hogy te, meg én, még mindig egymás mellett fekszünk és kelünk.

Szóval az agyakat kellene átprogramozni.

2013. aug. 15. 06:31
 23/47 anonim ***** válasza:

Igen, büszkék vagyunk egymásra pedig semmi olyan kiemelkedően nagyon nem tettünk még le az asztalra. Legfőképpen a kapcsolatunkra vagyunk büszkék, hogy bár nem vitamentes de mindent meg tudunk beszélni, sok kemény munkával pedig sikerült összeköltözni (ráadásul egy házba) és van egy imádnivaló kiskutyánk. Önállóak vagyunk, függetlenek és mindketten büszkék a másikra szakmailag is.

21/L

2013. aug. 15. 07:26
 24/47 anonim ***** válasza:
75%
Ez kicsit olyan, mint a "mondj egy jó viccet". Ha ezret is tudok, nekem szegezett kérdésre egy se fog eszembe jutni.
2013. aug. 15. 07:34
 25/47 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2013. aug. 15. 07:46
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer véletlenül hallottam,hogy dicsért az édesanyja előtt, hogy milyen toleránsan viselem a hülyeségeit és imádja a főztömet. Nem mondtam neki, hogy a közelben voltam és hallottam, de nagyon jól esett.:)
2013. aug. 15. 08:17
 27/47 A kérdező kommentje:
20-as:)na látod!ezt szerettem volna tőle hallani:)
2013. aug. 15. 08:46
 28/47 anonim ***** válasza:
Állítólag-legalábbis amit vissza hallottam-büszkék voltak.
2013. aug. 15. 08:48
 29/47 anonim ***** válasza:
53%
Egyszer hallottam hogy egy baràtunknak azt mondta, büszke arra, hogy a felesège ilyen csodàs nő. de szerintem inkàbb szereti bennem a dolgokat....olyan hülye megfogalmazàs ez a szò....
2013. aug. 15. 09:05
 30/47 anonim ***** válasza:

"Kérdező: 20-as:)na látod!ezt szerettem volna tőle hallani:)"

- hát, igen, ez a probléma: feltenni egy kérdést, és várni, amit a kérdésre magam válaszolnék, ha nem az jön, vagy nem jön semmi: baj van, Itt a gyk-n is ez a probléma a legtöbb kérdéssel.

2013. aug. 15. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!