Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Rátok büszke a párotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátok büszke a párotok?

Figyelt kérdés
mi 5éve vagyunk együtt,2gyerkőc van,és ma megkérdeztem miért büszke rám és semmi nem jutott eszébe:(
2013. aug. 14. 22:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
52%
Igen büszke rám, mert ilyen fiatalon (23) már nagyon sok mindent elértem (jelentős megtakarítás, több mint egy éve dolgozom végzett villamos mérnökként).
2013. aug. 14. 23:02
 2/47 anonim ***** válasza:
27%
Gondolom a 2 gyerekkel sokáig otthon voltál, ami mellett gondolom nem sok mindent csináltál. Persze a gyerek nevelés és a házvezetés teljes embert kíván, de ezen kívül csináltál más jelentősebbet is? Te mit gondolsz, mire lehetne büszke rád? Bele gondoltál már ebbe, vagy csak odáig jutottál, hogy ő nem büszke rád?
2013. aug. 14. 23:06
 3/47 anonim ***** válasza:
90%
Büszke, hogy le tudtam tenni a cigit:) szinte azonnal:)
2013. aug. 14. 23:08
 4/47 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, nekem elég, hogy szeret. Nem igénylem, hogy büszkélkedjen velem, és ez kölcsönös. Talán erre lehetnénk együtt büszkék... de ez meg olyan idétlenül hangzik.
2013. aug. 14. 23:09
 5/47 anonim ***** válasza:
94%
Én sem igénylem, hogy büszkélkedjen, ettől függetlenül jó, ha büszke rám. Az, hogy magában így érez, nem azt jelenti, hogy kiplakátolja a várost, vagy mindenkinek az orra alá dörgöli. Nekem pl. teljesen véletlen-szerűen szokott azzal jönni, hogy mennyire jól elintézem a dolgokat, milyen jó ötleteim vannak stb. Ezek nem nagy dolgok, nem csak arra lehet büszkének lenni, hogy valaki sokat keres vagy milyen extra munkája van. Főleg, hogy ezek múlandó dolgok.
2013. aug. 14. 23:17
 6/47 anonim ***** válasza:
79%
Igen,sokszor mondja is :)
2013. aug. 14. 23:26
 7/47 anonim ***** válasza:
89%
pasitól miért kérdezel ilyet? :D lehet hirtelen azt se tudta szegény mire gondolsz :D
2013. aug. 14. 23:28
 8/47 anonim ***** válasza:
63%
Igen, nagyon büszke rám, amit sokszor (már-már nekem zavaró módon) másoknak is mond, de nekem is sokszor mondja. Büszke arra, hogy okos vagyok és intelligens (ezek az ő szavai, nem az enyémek:)), hogy 25 évesen van 3 diplomám és mindjárt ledoktorálok, hogy rengeteg lehetőségem van, és eddig milyen eredményeket értem el. Büszke arra, hogy megszületem neki a világ legszebb gyerekét, akit nagyon szépen nevelek, és miattam ilyen okos :). Büszke arra, hogy ugyanolyan csinos vagyok szülés után is, mint előtte voltam, büszkén jelen meg velem egy társaságban, hogy én vagyok a párja, büszke arra, hogy jól főzök. Ezeket szokta mondani.
2013. aug. 14. 23:36
 9/47 anonim ***** válasza:
24%
Miért kellene büszke legyen rád? Egyáltalán honnan jött a kérdés?
2013. aug. 14. 23:37
 10/47 anonim ***** válasza:
87%
Azt mondja, büszke rám, hogy milyen okos vagyok.
2013. aug. 14. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!