Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rátok büszke a párotok?
Figyelt kérdés
mi 5éve vagyunk együtt,2gyerkőc van,és ma megkérdeztem miért büszke rám és semmi nem jutott eszébe:(2013. aug. 14. 22:56
1/47 anonim válasza:
Igen büszke rám, mert ilyen fiatalon (23) már nagyon sok mindent elértem (jelentős megtakarítás, több mint egy éve dolgozom végzett villamos mérnökként).
2/47 anonim válasza:
Gondolom a 2 gyerekkel sokáig otthon voltál, ami mellett gondolom nem sok mindent csináltál. Persze a gyerek nevelés és a házvezetés teljes embert kíván, de ezen kívül csináltál más jelentősebbet is? Te mit gondolsz, mire lehetne büszke rád? Bele gondoltál már ebbe, vagy csak odáig jutottál, hogy ő nem büszke rád?
3/47 anonim válasza:
Büszke, hogy le tudtam tenni a cigit:) szinte azonnal:)
4/47 anonim válasza:
Nem tudom, nekem elég, hogy szeret. Nem igénylem, hogy büszkélkedjen velem, és ez kölcsönös. Talán erre lehetnénk együtt büszkék... de ez meg olyan idétlenül hangzik.
5/47 anonim válasza:
Én sem igénylem, hogy büszkélkedjen, ettől függetlenül jó, ha büszke rám. Az, hogy magában így érez, nem azt jelenti, hogy kiplakátolja a várost, vagy mindenkinek az orra alá dörgöli. Nekem pl. teljesen véletlen-szerűen szokott azzal jönni, hogy mennyire jól elintézem a dolgokat, milyen jó ötleteim vannak stb. Ezek nem nagy dolgok, nem csak arra lehet büszkének lenni, hogy valaki sokat keres vagy milyen extra munkája van. Főleg, hogy ezek múlandó dolgok.
7/47 anonim válasza:
pasitól miért kérdezel ilyet? :D lehet hirtelen azt se tudta szegény mire gondolsz :D
8/47 anonim válasza:
Igen, nagyon büszke rám, amit sokszor (már-már nekem zavaró módon) másoknak is mond, de nekem is sokszor mondja. Büszke arra, hogy okos vagyok és intelligens (ezek az ő szavai, nem az enyémek:)), hogy 25 évesen van 3 diplomám és mindjárt ledoktorálok, hogy rengeteg lehetőségem van, és eddig milyen eredményeket értem el. Büszke arra, hogy megszületem neki a világ legszebb gyerekét, akit nagyon szépen nevelek, és miattam ilyen okos :). Büszke arra, hogy ugyanolyan csinos vagyok szülés után is, mint előtte voltam, büszkén jelen meg velem egy társaságban, hogy én vagyok a párja, büszke arra, hogy jól főzök. Ezeket szokta mondani.
9/47 anonim válasza:
Miért kellene büszke legyen rád? Egyáltalán honnan jött a kérdés?
10/47 anonim válasza:
Azt mondja, büszke rám, hogy milyen okos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!