Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek a gyakorlatban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a gyakorlatban az mennyire életszerű, hogy egy kisgyerekes család életében az anyukának ugyanannyi szabadideje van, mint az apukának?

Figyelt kérdés

A baráti körömben úgy látom, hogy már csak a férfinak "jár" a szabadidő, a nők nem járnak el otthonról.

Ti hogy látjátok?

2013. aug. 8. 13:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szépek vagytok...Mert nincsen igényem lumpolni, dorbézolni, a férjem nélkül kimaradni, ezért le kell pontozni??? Pfff

..

2013. aug. 8. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Nálunk én többet járok el,mint a párom,vagy együtt megyünk neki ritkán van kedve.Olyannal együtt sem élnék aki úgy gondolj csak az enyém a gyerek és nincs kimenőm.(én vagyok a nő)
2013. aug. 8. 18:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is ezt látom, de remélem, nálunk nem ez lesz. Ilyen szempontból a párom szerencsére "jó alapanyag", nem hiszi, hogy előjogai vannak csak azért, mert ő a férfi.

De én is ezt látom. Nő kb. ugyanannyit dolgozik, mint a férfi, mellé nyakába szakad az összes házimunka és gyereknevelés. A férfi meg szenveleg, hogy jaj, már megint milyen házsártos az asszony, hogy nyavalyog, amiért elmegy egy söröcskére munka után a haverokkal... heti negyedik alkalommal, amikor anyukának arra nincs ideje, hogy végigolvasson egy magazint vagy megnézzen egy sorozatepizódot, nemhogy barátnőzni.

2013. aug. 8. 19:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Már hogyne sírna a szám, amikor a gyerekvállalásnál a férjem ígérgetett, esküdözött, hogy a házimunkát felezzük, az éjszakákon váltjuk egymást, és a gyermeket is közösen neveljük, minden második hétvégén ő, vagy én megyünk kikapcsolódni, Hogy amíg én boltba leszek ő sétál a gyerekkel, amíg én pihenek egyet délután, ő játszik vele, aztán amikor meglett a gyerek hirtelen mindezt valahogy elfelejtette teljesíteni, házimunkát én csinálom, én éjszakázom, én nevelem (már a jóra), ő jár el hétvégenként, egyik kezemben a gyerekkel, a másikban a kosárral, a tökömön a listával vásárolok, délután én foglalkozok a gyerekkel, mert ő PIHEN. Sírt a szám rendesen, aztán észbe is kapattam, de ezt nem sok pasival lehet megtenni.
2013. aug. 8. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!