Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elválni! Hogyan kezdhetnénk előröl?
Már vagy egy éve nem olyan a kapcsolatunk mint amilyen előtte volt, ő engem hibáztat de szerintem ez a kettőnk hibája. Én vállalom a hibáimat és bevallom, hogy változnom kéne de ehhez ő is kell. Annyira összevesztünk, hogy már 2 hete nem szólunk egymáshoz csak 1-2 szót és azt se kedvesen. Azon vesztünk össze, hogy megbízhatatlan és lusta vagyok, erre csúnyán elmondtam neki, hogy ő meg egy önző hárpia. Annyira ordibáltam vele, hogy már félt tőlem és elkezdett sírni. Egy hajszálon múlott, hogy nem pofoztam fel, nagyon ideges voltam. Nem kellett volna ennyire felkapni a vizet de utolsó csepp volt a pohárban. Folyton szekál, neki semmi nem jó amit én csinálok, még főzni se mindig szokott amit azzal magyaráz, hogy nincs ideje és ha éhes vagyok főzzek magamnak. Csak az a különbség, hogy ő 6 órát dolgozik, nekem meg van olyan, hogy haza se tudok jönni. Közölte, hogy ő el akar tőlem válni amire én nem reagáltam mert ideges voltam. Kicsit volt időm gondolkozni és rájöttem, hogy nem akarok elválni mert valahol belül még mindig szeretem csak nem tudom hogy hagyhattam ennyire elmérgesedni a helyzetet hiszen olyan jól megvoltunk régen és megfogadtuk, hogy bármi van nem hagyjuk el egymást, erre tessék. Próbáltam beszélni vele, hogy ne váljon de nem hallgatott meg. Most a kedvében akarok járni és mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy meggondolja magát és újrakezdhessük. Eddig sikertelen. Azt hiszi, hogy nem gondolom komolyan pedig de. Eleinte magára hagytam, utána beszélgetni akartam, most ajándékokkal és takarítással próbálkozom de szinte észre sem veszi. Volt, hogy sírva mentem hozzá mert meg akartam beszélni vele de nem hallgatott meg. Inkább kiküldött. Bármit megteszek szó szerint mert csak mellette voltam igazán boldog és azt hiszem ő is. Szeretnék mindent újrakezdeni de ehhez az ő beleegyezése is kell amit nem tudok megszerezni. Hogyan lehetséges ez? Van itt olyan akinek sikerült? Mit kell tennem? Gyerekünk is van. Kérlek segítsetek!
32/F
Tudom, hogy ha jön a sírás, akkor nehéz megállni, de szerintem mindenképpen tartanod kéne magad ilyenkor, mert őrülten kiábrándító egy síró férfi látványa, bár ezt lehet, hogy csak a tapasztalat mondatja velem.
Az exem 12 évig lelki terrorban tartott, erőszakoskodott és szemétkedett velem. Egy nap eldöntöttem, hogy nem érdekel, elhagyom. Akkor tört meg, teljesen megváltozott és sírni kezdett, de úgy, hogy lefeküdt még a földre is toporzékolni. Abban a pillanatban valami iszonyatos gyűlölet tört rám és szánalmat éreztem iránta. De ezzel csak megkönnyítette a dolgomat, hogy végleg el tudjam hagyni. Az már más kérdés, hogy máig nem nyugszik, pedig már öt éve elmentem tőle.
Ne sírj előtte, mert most határozottnak kell lenned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!