Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok elválni! Hogyan kezdhetnénk előröl?
Már vagy egy éve nem olyan a kapcsolatunk mint amilyen előtte volt, ő engem hibáztat de szerintem ez a kettőnk hibája. Én vállalom a hibáimat és bevallom, hogy változnom kéne de ehhez ő is kell. Annyira összevesztünk, hogy már 2 hete nem szólunk egymáshoz csak 1-2 szót és azt se kedvesen. Azon vesztünk össze, hogy megbízhatatlan és lusta vagyok, erre csúnyán elmondtam neki, hogy ő meg egy önző hárpia. Annyira ordibáltam vele, hogy már félt tőlem és elkezdett sírni. Egy hajszálon múlott, hogy nem pofoztam fel, nagyon ideges voltam. Nem kellett volna ennyire felkapni a vizet de utolsó csepp volt a pohárban. Folyton szekál, neki semmi nem jó amit én csinálok, még főzni se mindig szokott amit azzal magyaráz, hogy nincs ideje és ha éhes vagyok főzzek magamnak. Csak az a különbség, hogy ő 6 órát dolgozik, nekem meg van olyan, hogy haza se tudok jönni. Közölte, hogy ő el akar tőlem válni amire én nem reagáltam mert ideges voltam. Kicsit volt időm gondolkozni és rájöttem, hogy nem akarok elválni mert valahol belül még mindig szeretem csak nem tudom hogy hagyhattam ennyire elmérgesedni a helyzetet hiszen olyan jól megvoltunk régen és megfogadtuk, hogy bármi van nem hagyjuk el egymást, erre tessék. Próbáltam beszélni vele, hogy ne váljon de nem hallgatott meg. Most a kedvében akarok járni és mindent meg akarok tenni annak érdekében, hogy meggondolja magát és újrakezdhessük. Eddig sikertelen. Azt hiszi, hogy nem gondolom komolyan pedig de. Eleinte magára hagytam, utána beszélgetni akartam, most ajándékokkal és takarítással próbálkozom de szinte észre sem veszi. Volt, hogy sírva mentem hozzá mert meg akartam beszélni vele de nem hallgatott meg. Inkább kiküldött. Bármit megteszek szó szerint mert csak mellette voltam igazán boldog és azt hiszem ő is. Szeretnék mindent újrakezdeni de ehhez az ő beleegyezése is kell amit nem tudok megszerezni. Hogyan lehetséges ez? Van itt olyan akinek sikerült? Mit kell tennem? Gyerekünk is van. Kérlek segítsetek!
32/F
Úgy tűnik már régóta elégedetlen veled, csak most jött ki. Hanyagold a koldus technikát, a nők a tolvajt szeretik. Ha visszakönyörgöd magad, akkor lehet, hogy vele maradsz egy ideig, de nem fog tisztelni. Húzz lapot a 21-re, vagyis csinálj magadnak programot, menj el edzeni, strandolni, csinálj valami extrémet, menj el egy kicsit szórakozni, kajálj valami jó helyen. Mond meg neki, hogy ha akar csatlakozhat, kicsit "húzd az agyát" , mond meg neki, még van lehetősége kihasználni azt a kevés időt, amíg együtt vagytok:-).
Lehet, hogy ő is kapott valami taktikai tanácsot a barátnőitől.
Szia!olvasd el ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Ahogy olvastam amit írtál ez a film jutott az eszembe.Talán megpróbálhatod Te is.
Vagy véletlenül lássa meg a kérdésed amit ide ki írtál :)
9-es. Van gyerekük. Tehát gyereket nevelt 24 órában. Most a 6 órás műszakja után rohan a gyerekért, és folytatja otthon vele a műszakot. De igazad van, nem lehet olyan fáradt, mint egy férfi és neki nem jár egy kis nyugi, amikor pihen és mondjuk nem főz, amit külön kiemelt a kérdező.
Nem szeret már. Belefásult, megunta ezt az életmódot. Nem hiszem, hogy van valakije, valószínűbb, hogy rájött, hogy ennél még egyedül is jobb. Nem kell kötelesség szerűen főzni, mosni, takarítani, magának akkor ha tényleg kedve van. (gyerek úgyis eszik meleget intézményben, ovi/suli. És bónuszként ha elviszed a gyereket apás hétvégére, még egy kis szabadideje is lesz. Az ő szemszögéből ez nem tűnik rossznak...
10-s jó nagy baromságot írt. Attól, hogy ő kifogott egy pszichopatát, aki max azért sírt, hogy zsarolja, még más értelmes férfi sírhat.
10-s, jó vacak emberismerő vagy. Mint a nők többsége.
Kedves Kérdező! Van valami fejlemény?
Egyébként nekem az utolsó előtti mondatod szúrt a leginkább szemet, és megmondom őszintén, felháborodtam picit, hogy utolsóként említed: "GYEREKÜNK IS VAN" Ez a legfontosabb, nem????
Tuti, hogy ez a fő "probléma".
Tudod te, hogy milyen egy anyukának az élete? Nyilván nem, ha utolsóként említed a sztoriban ezt az "apró" részletet...
Amit megtehetsz, VEDD KI A RÉSZED A HÁZTARTÁS VEZETÉSÉBŐL ÉS A GYEREK ELLÁTÁSÁBÓL. Nyilvánvaló, hogy belefásult, neki nemcsak a 6órás munkahelyéből áll a munkája. Reggel ki rendezi a gyereket? Este ki megy érte? Otthon ki mos, takarít, vásárol? Szerintem amit tenned kéne, hogy ajánld fel, hogy két órát kedvére eltölthet, te elviszed a gyereket játszóházba, és hoztok vacsorát is, így nem kell a főzéssel bajlódnia. Vagy vigyél rendszert ebbe, egyeztesd össze valahogy a munkáddal, hogy hetente egy este szabad a nejednek, amikor pihenhet, vagy kedvére valót csinálhat, de nem takarítás, vagy főzés, hanem barátnőzés, torna, stb. amit szeret csinálni.
Sok erőt és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!