Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyi idő számit normálisnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő számit normálisnak, mire a két félből mindkettő eldönti, hogy akar-e házasodni? VAgy inkább: már mi nem számit normálisnak?

Figyelt kérdés

A barátommal beszélgettünk erről. Én nyilván szeretném hogy feleségül vegyen, ezt nem is titkolom előtte. Én hiszek az ilyen összetartozás dologban, hogy ha úgy érezzük, hogy összeillünk, akkor miért ne házasodnánk össze, végülis nem tök mindegy hogy mikor? Már úgy értem akkor minek várni még két három évet, nem az ókorban élünk. Ő viszont úgy látja, hogy senkiről nem derül ki azonnal hogy ő-e az igazi, és hogy várni kell pár évet, mire az ember azt mondhatja, hogy le tudom/akarom vele élni az életemet. Ez is logikusnak hangzik, csakhogy szerintem emögött inkább a fiúk bizonytalansága rejlik, hogy igazából nem is biztosak abban hogy akarnak-e házasodni, vagy hogy kivel, vagy hogy mikor? Szerintem egyáltalán nem céltudatosak ebben a mai fiúk, csak ilyen foszlányok vannak a fejükben, és biztos ami biztos alapon inkább nem csinálnak semmit. Ott van pl egy ismerős pár, ők már 6 éve vannak együtt. A barátom elmondta, hogy azért nem kéri meg a srác a lány kezét, mert igazából nem biztos benne hogy a lány az igazi neki, amikor ...hát... annyi csinos nő szaladgál az utcán (ez a kb mind megb...nám) Ezzel viszont a lány éveit rabolja, veszi el, ami még ilyenkor a lánynak fel sem tűnik, csak majd évekkel később, amikor 38 lesz, hogy jól elcseszte a fiatalságát.

Tehát, mi számit még jónak? Más hogy gondolkodik erről? hogy senki ne érezze magát becsapva? Túl elhamarkodtuk vs. túl sokat vártunk, és kifutottam az időből a végén meg kirakott, és most kezdhetek mindent előről.

Én azért félek hogy ő bizonytalan, csak nem mondja meg, mert nekem nagy a tét, hogy tudok-e majd még gyreket szülni, ha még őrá is várnom kell 2-3 évet hogy eldöntse mit akar? Most meg nem támadhatom le azzal, hogy mit akarsz, mik a terveid, megfelelőnek tartasz-e feleségnek, mert ha nem, akkor sajnos lépnem kell, mert én családot szeretnék, nem csak együtt járni.

De pl tesómék úgy jöttek össze, hogy ők kifejezetten házastársat kerestek maguknak, találkoztak, tetszettek egymásnak, és össze is házasodtak, most meg már babájuk is van. szép kis család.

Mit tegyek, hogy ne járjak pórul? Kérdezzem meg, hogy most ő mit gondol erről az egészről? azt hiszem ehhez amúgy még kicsit éretlen, pedig már 31 éves.

2013. aug. 6. 14:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

még mindig nem értesz. engem nem érdekel az eljegyzés, nem vagyok az a hagyományokat betartó fajta. SEm a két év nem érdekel. az érdekel egyedül, hogy úgy jár-e veled valaki hogy komolyan gondolja, vagy bizonytalankodik? és az, hogy ezt meg lehet-e beszéni vele az elején.

De neki az volt a válasza amikor próbáltam megbeszélni vele, hogy hát nem derül ki valakiről egyértelműen hogy ő -e az akit el akar-e venni feleségül.

hogy ez normális, hogy valaki ennek ad időt, vagy ezt lehet érezni az elején, hogy ő az, és őt akarom elvenni feleségül, és el is fogom. az mindegy, hogy hány év mulva.

szóval hogy létezik ilyen kajak hozzáállás, vagy inkább bizonytalankodásra, kétségre ad okot, és inkább kifogás ez a hozzáállás, hogy addig is legyen kit d.gogatni, és kivel villogni. A mai fiúk gondolkodására lennék kiváncsi, hogy miért mondanak ilyeneket, hogy mennyire komolyak, vagy csak a kifogást keresik.

lehet rosszul tettem fel a kérdést, vagy rosszul fogalmaztam, de igy már érthető vagyok?

2013. aug. 6. 16:46
 12/25 A kérdező kommentje:

szóval hogy normális-e az, hogy valaki vár pár évet arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő-e az akit el akar majd venni feleségül. normális dolog erre időt adni, vagy azt tudja előre az ember? Vagy ez az egész csak kifogás?

az hogy mikor, az nem számit!!! :D

ettől már nem tudom jobban érthetőbben leirni mit akarok kérdezni.

2013. aug. 6. 16:50
 13/25 anonim ***** válasza:

Honnan tudná bárki is előre, hogy Ő lesz e a nagy Ő!

Ha ezt tudná bárki is akkor szerinted, nem azzal kezdene elsőre, hogy vele jön össze és azonnal elveszi?

2013. aug. 6. 19:27
 14/25 A kérdező kommentje:
persze, ez igaz! jó hogy nem egyből dönti el az ember. De végre csak kinyögöm hogy mit szeretnék megtudni: hogy ehhez mennyi idő kell kb, hogy ezt valaki eldöntse, ő-e az, el meri-e venni feleségül. Fél év? Egy év? Mennyi idő szükséges ahhoz, hogy lássa egy fiú hogy ő az a lány, ha eleve komoly kapcsolatban gondolkodik.
2013. aug. 6. 20:21
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Túlparázod kérdező. Téged nem fog elvenni. Ha egy férfi, pláne 30 felett el akar venni egy nőt, fél-egy év alatt el is veszi.

Ezért is van az ,hogy várnak-várnak egy kapcsolatban a férfiak, aztán szakítanak, majd az új nőt pillanatokon belül elveszik és élnek sokáig együtt.

Minden férfi tudja, kit kell elvenni.

2013. aug. 6. 22:20
 16/25 A kérdező kommentje:
fél éve vagyunk együtt. akkor még van esélyem :D
2013. aug. 6. 22:39
 17/25 A kérdező kommentje:
de kösz az őszinteségedet, elgondolkodom ezen.
2013. aug. 6. 22:39
 18/25 A kérdező kommentje:
amúgy te férfi vagy? sajnos nála a család is elég befolyásoló tényező. ide-oda inog, nekik akar megfelelni, ők meg egy barátnőt se fogadtak el eddig.
2013. aug. 6. 22:42
 19/25 anonim ***** válasza:

"Ezért is van az ,hogy várnak-várnak egy kapcsolatban a férfiak, aztán szakítanak, majd az új nőt pillanatokon belül elveszik és élnek sokáig együtt."

Ezt az irdatlan nagy baromságot, te jó Isten!

2013. aug. 7. 07:46
 20/25 A kérdező kommentje:

utolsó, kérlek akkor ird le hogy te hogy gondolod. Ne csak kritizálj.

Egyébként szerintem is van ilyen, nem olyan nagy baromság ez, mert sajnos én is találkoztam már ilyennel.

2013. aug. 7. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!