Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú normálisnak és szépnek tart, akkor lehet, hogy később még közelebb akar majd hozzám kerülni?
Távkapcsolatban vagyunk haverok. Már többször mondta, hogy szép vagyok, és erős szexuális kisugárzásom van. Ezek mellett normális, kedves lánynak tart.
Lehetséges, hogy egy idő után többet szeretne majd, mint a netes beszélgetéseink?
Vagy mi okból mondja ezeket?
többet biztos akar, de nem mingydegy h mennyit.
szval nekem is van egy csaj ismerősöm, lényegében az is távkapcsolat (30 km van köztünk), már több mint 1 éve ismerem de még nem találkoztunk. ő se szokott idejárni én se oda. mindegy. nagyon sokat szoktam vele beszélni, mindenféléről, megbízok benne és ez kölcsönös. szval ő is szép csaj és kedves, és szívesen meghúznám (erről is volt már szó xD), de járni nem akarok vele. mert szerelemből nem tudnám őt szeretni. de attól még szépnek tartom...
szval most lehet h csak meg akar húzni...
17/f
Legyél óvatos! Mióta ismered? mert ismerd ki jól, és ha oda kerül a sor, hogy lehetne valami, szögezd le hogy te mit és mit nem szeretnél.
utolso: a 30km nem távolság:D az fél óra utazás... :p
Nem régen ismerem, nem beszéltünk még túl sokat.
Olyanról már köztünk is volt szó, hogy ha úgy alakulna meghúzna. (nem így mondta, de ez volt a lényege)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!