Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a diplomás nő, szakmunkás férfi kapcsolatáról/házasságáról?
Semmi. Legyenek boldogok.
Nekem nincs diplomám de az esetek 99%-ban diplomás udvarlóim voltak.
Az én férjem egy koszos cigány, de diplomás.
Diplomás koszos cigány.
"Diplomás koszos cigány" Na ilyenről sem hallottam még.
Ismerős a kérdésed, 20 évesen ismerkedtem meg a férjemmel. Volt egy fiú csoporttársam az egyetemen, aki ezzel jött nekem: "Miért alacsonyodsz le egy szakmunkáshoz? Miért nem fogsz tanult férfit?"
Eddig terjedt a beszélgetésünk, minősítette magát rögtön. Ráadásul mire ment a diplomájával? Biztonsági őr lett egy hiper-szuper marketba.
AZ jó mert hozzávaló a diplomás koszos cigány akit elkap lopá kozben.
Diplomás rablót eleve jobb ha diplomás biztonsági őr kap el.
Sőt mint tudjuk már a viszkis rablónk is diplomás...
Diplomás nő - szakmunkás férfi kapcsolat is működhet, ha nem a papírokkal és a vélt vagy valós tudásuk fitogtatásával vannak elfoglalva. Az sem árt, ha egészséges lelkületű emberek kerülnek össze, akik nem a másikon akarnak revansot venni a saját kisebbrendűségi érzésük miatt.
Korábbi kapcsolatomban nem csak a mérnöki diplomám volt probléma az exnek (nem nekem!), hanem az is, hogy többet kerestem nála és ezzel halálra szekált.
Jelenlegi párom műszerész, én informatikus vagyok. Ő húzza a kábelt, köti a végeket, forrasztja a paneleket, én telepítem a gépeket, konfigurálom a switcheket, adminisztrálom a szervereket. Szerintem jók vagyunk együtt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!