Ti melyik nőt választanátok feleségnek?
Figyelt kérdés
Egy diplomás értelmiségi, aki az egyetemi évei alatt prostitúcióból tartotta fent magát és ebből fizette az egyetemet, vagy egy jó szakmunkás pl: fodrász. A kérdést csak azért tettem fel, mert az unokaöcsém szerint, a diplomás mindig, bármely körülmények között, értékesebb egy szakmunkásnál. És inkább egy ilyen diplomás nőt választana, mint egy szakmunkást. Szerintetek?2012. máj. 31. 21:45
1/73 anonim válasza:
Hát én fodrászként sokkal többet elértem, mint édesanyám jogászként. Ha ő ilyen szempont szerint választ párt magának, akkor nagyon sajnálom.Főleg, hogy még a diploma miatt azt is elnézi, hogy prosti volt, elég felszÍnes .
2/73 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos hogy egy diplomás értelmesebb: lásd,mennyire értelmes ha k*urválkodik? oké, hogy kellett a pénz,nade miért nem ment el dolgozni rendesen, hogy öszesezedje mielőtt beiratkozott volna egyetemre/fősulira?
3/73 anonim válasza:
a szakmunkást,mert ő értékeli a munkát,és sokkal életrevalóbb. aki csak szuétteszi a lábát h elvégezzen valami himihumi egytemet,amivel aztán úgysem megy dolgozni/mert jól keres a lábszétrakással/ nekem nem kéne feleségnek
4/73 anonim válasza:
Szerintem ez az Ő gondja. A prosti egyetemistát is el kell vennie valakinek. Amúgy elég sok ilyen van, aki nem is a pénzért csinálja :P
Amúgy persze, az én értékrendem is a fodrász mellé hajlik. De ha az unokaöcséd szerint az előbbi a jobb, akkor megtalálja a zsák a foltját. :P :)
5/73 anonim válasza:
mi az hogy mennyire értelmes ha k.válkodik?nézzél már egy kicsit körül itthon,18 éves lányokkal van tele az internet,mert egyszerüen nem tudnak megélni.
6/73 anonim válasza:
A diplomás nem egyenlő az értelmiségivel.
7/73 anonim válasza:
Micsoda kérdés!
az unoka tesód hülye te meg sarkítasz
8/73 anonim válasza:
vettem észre hogy televan velük a net, gratulálok a karrierjükhöz. ez is azt bizonyítja hogy többre mentek volna a szakmunkásképzővel
9/73 anonim válasza:
Persze a diplomás prostiból lehet még fodrász is!
10/73 anonim válasza:
5. És szerinted ők értelmesek? Nem tudnak megélni? Nyelvet tanulni, kimenni külföldre dolgozni? Millió lehetőség, csak azt hiszik ezzel könnyebb, bár szerintem nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!